Vad är Medical Billing Services?

Medical Billing Services finns företag som tillhandahåller kodning, fakturering och inkassotjänster till olika typer av vårdinrättningar. En fakturering tjänst av detta slag kan arbeta med läkarens kontor, kliniker eller sjukhus för att hantera processen för ansökan fordringar med försäkringsbolag samt genom att sända kontoutdrag och fakturor till patienter. Det finns flera fördelar med att lägga ut dessa funktioner, snarare än att genomföra dem med heltidsanställda.

En av de största fördelarna med att använda medicinsk fakturering tjänster är de besparingar. Hellre än att ha heltidsanställd personal som hanterar sådana frågor som förbereder transkriptioner av journaler, arkivering av fordringar med olika leverantörer sjukförsäkring, och patienter fakturering kan dessa funktioner läggas ut på entreprenad till en tjänst för en bråkdel av kostnaden. Detta gör det möjligt för kunden att minska kostnader i samband med löner, skatter, förmåner, och till och utbildningskostnader. Beroende på hur kunden normalt gör affärer, kan det också finnas en till stora besparingar i tryck-och lokalkostnader utbud också.

En annan anledning till att medicinsk fakturering tjänster är så populära är att kunden inte behöver investera tid och pengar i att utbilda personal för att hantera nödvändiga fakturering funktioner, till exempel kodning påståenden, hålla reda på statusen för olika påståenden och hantering av insamlingen på brottsligt konton. Eftersom faktureringen tjänst hanterar alla dessa detaljer, övervakar tjänsten utbildningsprocessen och se deras anställda är alltid fullt behörig att hantera allt som har att göra med fakturering och inkassering process.

Många medicinska Billing Services erbjuder mer än ett paket eller en rad tjänster till sina kunder. Ett baspaket kan vara perfekt för en läkarmottagning eller en liten praxis, medan ett annat paket kan innehålla ytterligare stödtjänster som skulle vara mer attraktiv för en större enhet, t. ex. ett sjukhus eller en klinik. Till exempel kan ett större paket omfattar produkter inom medicinska transkription tjänster eller speciella funktioner i samband med akutvården och deras kostnader, när ett baspaket skulle i huvudsak inriktas på arkivering medicinska anspråk och upprätthålla patientjournaler.

Medical Billing Services struktur sina program på flera olika sätt. En populär modell är att ge personal som arbetar på plats för att koda och hävdar process, handtag transkriptioner av journaler och logga in betalningar till patient konton. Övriga tjänster arbete genom att tilldela en grupp till varje kund, data skickas till laget, som sedan hanterar allt från behandling av ansökningar till fakturering patienter. Regelbundna rapporter utfärdas elektroniskt till kunden, så det är aldrig fråga om status för olika patient-konton.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.