Hur minskar jag ansiktsrynkor?

minska rynkor i ansiktet är en svår uppgift, särskilt som människor ålder, men det finns vissa åtgärder som kan vidtas som bidrar till att minska rynkor något. Många tror att ju mer man är villig att betala för att minska dessa rynkor, desto mer framgångsrika resultaten kommer sannolikt att bli. Detta gäller upp till en punkt, men en del lösningar på rynkor i ansiktet är relativt enkla och kostade lite eller något.

Den största orsaken till rynkor är det faktum att människor ålder, epidermis, eller ytskikt av huden blir tunnare. Eftersom den del av huden tunnar, har mindre möjlighet att hålla i fukt. Dessutom finns det mindre kollagen som människor ålder, vilket gör att naturliga elasticitet i huden att minska med tiden. Därför att de flesta lösningar som minskar rynkor i ansiktet fokusera på dessa områden.

Som med nästan alla hälsofrågor, det finns vissa saker en person kan göra som inte bara kommer att hjälpa hudvård, men andra hälsofrågor också. Få tillräckligt med sömn varje natt, och se till god hygien vanor är på plats kommer att hjälpa huden avsevärt. Dessa saker tar lite eller inga pengar att träna och kan även hjälpa spara pengar genom att förebygga behovet av mer dyra behandlingar.

Att bo i solen, eller använda på hög nivå solskyddskräm när du är utanför, är en annan bra vana. Solen kan allvarligt torka ut huden och berövas av kollagen, vilket orsakar för tidigt åldrande. Detta sker ofta i form av rynkor. Därför kan något skydd mot solen hjälper till att hålla huden bättre återfuktad, och minska rynkor i ansiktet.

En annan lätt att steg för att minska rynkor i ansiktet är att hitta bra fuktgivande produkter som skall hjälpa till fukten tillbaka in i huden . Detta kan göras med återfuktande tvålar och krämer som finns i hälsa och skönhet del av många återförsäljare. För de som känner att de behöver ytterligare hjälp, eller hitta massproducerade moisturizers inte fungerar kan de kontakta en hudläkare för att se vad som rekommenderas. Alla typer av hudvård behandling program bör följas regelbundet för att garantera ett optimalt resultat.

En annan lösning för ansiktsrynkor är i Botox ®. Denna produkt har en ingrediens som kallas botulinum toxin A, som orsakar tillfällig förlamning när det injiceras i huden. Denna förlamning tillåter inte huden att röra sig. Om rörelsen stoppar, så är de rynkor. Botox ® kan användas för alla rynkor i ansiktet, men används mest för öga rynkor. Detta kan vara en mycket dyr behandling, men är mycket effektivt för en period av fyra till sex månader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.