Hur kan jag gå ner i vikt i mitt ansikte?

Det skulle vara härligt om man kunde bestämma var de flesta vill gå ner i vikt och bara arbeta eller diet för de specifika områden. Viktminskning, såvida måltavla för en plastikkirurg som utför fettsugning, är inte det specifika. Om en person vill gå ner i vikt i ansiktet utan dessa åtgärder innebär detta helt enkelt gå ner i vikt tills den önskade graden av smalhet uppnås för hela kroppen.

När folk inte gå ner i vikt, kan de eller inte kan visa detta i ansiktet först. Det finns vissa övningar som vissa förespråkare för toning ansiktsmusklerna. Men något som bevisas av skrynkla ackumulering runt ansiktet, de flesta redan få överflöd av tonen genom vanliga ansiktsrörelser. Gör en del huvud lyfter uppåt och nedåt kan muskler ton i nacken och förbättra utseendet på hakan, men de flesta människor inte behöver arbeta kinder, panna eller mun för att gå ner i vikt där, och det kommer inte att vara effektiva i alla fall.

Det finns flera förmodade "bevisade" dieter som sägs hjälpa gå ner i vikt i ansiktet och på andra håll. Dessa förespråkare undviker vissa livsmedel, som att ge upp alla enkla kolhydrater. I verkligheten kommer bantning ned till enkla steg för att äta färre kalorier än kroppen lägger ner. Detta innebär ofta att skära ner på kalorier och bli lite övning kommer att främja viktminskning i ett långsamt tempo. Trots detta är det viktigt att inte skära ner för mycket, eftersom det kan bromsa ämnesomsättningen och göra den förbrukar kalorier på en mycket lägre takt.

Till och med när människor äter en hälsosam kost och träning, det finns några som verkar att behålla vikten i ansiktet, och detta kan komma från flera orsaker. Genetik och benstomme medför att vissa människor kommer att få utförligare och rundare facers än andra. Det är inte så mycket fett ansamling, men det kan göra en persons ansikte verkar mindre tunn än den verkligen är. Vissa läkemedel kan också orsaka avrundning av ansikte eller svullnad av den. Människor som tar prednisolon under olika förhållanden kan få svullna runda kinder, och oftast med medicineringen är alltför värdefulla för att offra för utseende. Vätskeretention kan också göra en bättre ansikte ser, att se till att minska salt i kosten och dricka minst åtta till tio glas vatten om dagen kan smala utseendet i ansiktet något.

För den som vill ha ett smalare ansikte är det viktigt att återspegla att en liten mängd extra tyngd i ansiktet kan vara önskvärt också. Både kvinnor och män betalar för att få fett sprutas in i ansiktet för att blåsa upp läpparna eller minska rynkor. Detta innebär att människor bör arbeta för att gå ner i vikt hos friska belopp. Överdriven det kan göra att människor ser mindre ungdomlig, och om ansiktet ser för tunt kan dieters vill dra slutsatsen att de skulle lägga till några fler kalorier till sin kost stället för att fortsätta gå ner i vikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.