Hur får jag Online föreskrifter?

tillgängliga online recept kan få mediciner mycket bekvämt. Människor kan få online recept och få dem levererade direkt till sina hem eller kontor. Det första steget i att köpa online recept är att välja en ansedd online-apotek. Konsumenterna bör börja med att välja ett apotek som är licensierad av land, stat eller provins där den är belägen. Det är också en bra idé att forskning och se till att apoteket i fråga har god status, utan ett register för att bryta lagar.

Beroende på i vilket land onlineapotek fungerar kan det finnas en enhet som reglerar rekommenderar, eller kontrollerar Internet apotek. I USA, kan online-apotek vara godkänd av National Association of styrelserna för farmaci, och deras webbplatser får förses med Verified Internet Pharmacy Practice Sites (VIPPS) kvalitetsstämpel. Andra länder kan ha liknande enheter för apotek ackreditering. Genom att välja att få online recept från ett apotek med ackreditering, kan konsumenterna få en bättre chans att få kvaliteten på mediciner de behöver och skydda deras hälsa.

Innan Online apotek sälja receptfria läkemedel, de kräver oftast konsumenten att skapa ett online-konto och slutföra en medicinsk profil. Den kontoinformation online innehåller vanligen information som användarens namn och adress, och konsumenten kan skapa ett unikt användarnamn och lösenord. Den medicinska historia eller profil krävs det normalt att konsumenten att svara på frågor om sina hälsoproblem, allergier, ålder och andra hälsorelaterade frågor. Även om dessa frågor kan tyckas påträngande, de är avsedda att säkerställa att konsumenten kan få online-recept som är säkert för honom att konsumera.

För att få online recept behöver en konsument normalt ett recept från en läkare. Många Internet-apotek gör att konsumenterna post eller fax och recept. Det finns andra, dock att endast kommer att faxas recept från läkare, apotek ofta ens acceptera ringt in recept från läkare samt de som har överförts från andra apotek. Det finns vissa apotek som fjärrstyrd samråd med läkare, som sedan fortsätter att ge recept patientens behov. På vissa ställen är denna process en rättslig ersättning för ansikte mot ansikte möten mellan patienter och deras läkare.

När onlineapotek har recept, det sista steget för konsumenten är att göra en betalning. De flesta online apotek accepterar kreditkort som betalningsmedel, och vissa får ta emot online checkar också. Dessutom har många online-apotek acceptera sjukförsäkring. Få godta varje plan sjukförsäkring, dock, så det är klokt att lära sig vilka planer har godkänts innan du påbörjar en order.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.