Har Herbalife viktminskning Arbete?

Herbalife är en hälso-och viktminskning plan som använder vitamin och protein baserad måltidsersättning skakar. Produkten köps genom multi-level marketing, även kallad direktförsäljning vilket betyder att den distribueras genom oberoende återförsäljare ungefär som ett hem part plan. Det finns många rapporter om att Herbalife viktminskning kan vara ganska framgångsrika när produkten används enligt anvisningarna. Precis som med alla diet plan finns det ett antal faktorer som bör beaktas innan du använder produkten.

Herbalifes produkter är utformade med målet att uppnå en god kroppslig hälsa, inte bara viktminskning. Skaparna hävdar att viktminskning är en positiv bieffekt av den samlade hälso uppnås genom användning av produkten. Fordringar har gjorts av användare som Herbalife hjälpt dem med besvär från sura uppstötningar till kroniskt trötthetssyndrom.

Herbalife viktminskning fungerar genom att ersätta regelbundna måltider med olika smaksatta protein shakes. De tre måltider om dagen består av en vanlig hälsosam måltid om dagen och två shakes. Det finns proteinbaserade snacks och vitamintillskott som används i kombination med skakar på förment öka ämnesomsättningen och kontroll hunger.

Priset på planen kan en avstängning för många. Det genomsnittliga priset för en månad leverans av Herbalife viktminskning plan varierar från ca $ 150 US dollar (USD) och uppåt. För de som söker ett billigt sätt att gå ner i vikt kan denna prislapp verkar häpnadsväckande. Det bör beaktas att denna produkt kommer att ersätta två tredjedelar eller mer av den vanliga livsmedel som en individ förbrukar, så att kostnaderna inte kan vara lika allvarlig som det verkar vid första anblicken.

Rapporter om hur väl Herbalife viktminskning fungerar varierar. Många användare hävdar enorma framgångar, medan andra kastar runt termer som "bluff". Den större delen av rapporter från dem som fortsatt med programmet är oändliga positiva och hävdade att den totala användarnas hälsa har förbättrats och hälsosam viktminskning har uppnåtts och bibehålls.

Som med alla viktminskning programmet, användare uppmuntra dem på ett Herbalife viktminskning plan att titta på förändringen i matvanor som en livsstilsförändring. Den viktminskning verkar bara vara helt underhållas när fortsätta att använda produkten efter den punkt att uppnå förlust. När kroppen har anpassat sig till konsumera skakar som den främsta formen av kost, är det svårt för de flesta att övergången till att äta vanliga mat utan att gå tillbaka vikten. Många har svårt att fortsätta köpa och dricka vibration för återstoden av deras viktminskning underhållsfasen, som visserligen är ett övervägande att göra innan du börjar planen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.