Vilka är de bästa Brain Övningar?

Det finns många hjärnan övningar som du kan göra för att förbättra ditt minne. Eftersom vår befolkning åldras allt fler människor arbetar med att upprätthålla långsiktiga mentala färdigheter. Olika forskningsstudier har visat att hjärnan övningar kan hjälpa dig behålla mental skärpa som du ålder.

Pussel och teasers hjärnan är stora hjärnan övningar. De är lätt tillgängliga och inte kräva en enorm investering i tid. Nyckeln till att genomföra dessa hjärnan övningar i din rutin är att du måste välja pussel och teasers som är utmanande. Om du kan rutinmässigt fylla i korsord i veckotidningen underhållning tidningen, man ska flytta förmodligen till ett pussel från en rikstidning.

Det finns en rad olika mentala spel som du kan spela med dig själv för att hålla din hjärna skarp. Till exempel tyst namn alla de människor som du känner. Om du vill ha en extra utmaning, börjar med "A" och gå igenom alfabetet, eller namn bara människor som du kände i lönegrad skolan. Blandning denna utmaning upp är en stor hjärna utmaning.

Motion är ett annat effektivt hjärngympa. Regelbunden fysisk aktivitet bidrar till att minska plack byggs upp i artärerna, inklusive artärerna i hjärnan. Starka och friska blodflödet är en viktig del av minnet.

Brain övningar som minskar din tillit till bekvämlighet objekt är otroligt effektivt. Till exempel, balans din ekonomi utan att använda en miniräknare. Om du verkligen vill utmana dig själv, göra matten i huvudet, inte på ett pappersark. Titta igenom dina köksskåp och kylskåp, sedan gå till ett annat rum och skriva ut din butik lista. Detta stärker dina minns kompetens, en viktig del av minnet.

Utmana dig själv att göra saker annorlunda på en daglig basis. Borsta tänderna med din icke-dominanta handen. Stå på en fot medan slag torka håret. Dessa typer av aktiviteter hålla din hjärna ständigt på sin vakt. Falla i passiv rutiner är en av de enklaste sätten att utveckla minne problem. Precis som en muskel, som arbetar hjärnan stärker det och hjälper det att bli mer effektiva.

Även om alla dessa hjärnan övningar är effektiva, för att få bästa resultat bör du blanda ditt program upp. Tillbringa tid att slutföra pussel och teasers hjärnan, men inte på uteslutning av motion eller utmana dig själv med dagliga göromål. Genomföra hjärnan övningar på detta sätt kan du uppnå det mest fördelar i din mentala och din fysiska hälsa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.