Vad är några Lockigt hår produkter?

Även eftertraktad av vissa med ben rakt lås, kan lockigt hår vara både en välsignelse och en förbannelse. Lockigt hår produkter är tillverkade inte bara för att förstärka och förbättra, men också att tämja och hantera, eftersom lockigt hår oftast har ett eget liv. Geler, krämer, puddingar, Butters-produkter som riktar sig till lockiga hår överflöd, så som produkten skall användas?

För det första måste den typ av lockigt hår fastställas. Lockigt hår faller i allmänhet under tre kategorier: lös, medium eller hårt lockar.

lösa lockar

Det bästa lockigt hår produkter för de med lösa lockar är geler och lätta krämer styling. Detta hårtyp nytta av ljus fukt och produkter för att leta efter kommer att säga "öka" och "definiera". Dessa lockar brukar räta ut när den är våt, så om en lockig ser är målet, bör produkterna vara något tunn vid beröring. Tunga krämer eller tjock leave-in balsam kan väga denna typ ner, och bör undvikas när böjningen är på dagordningen. Tillämpa ett lämpligt gel i fuktigt hår, torkning naturligtvis, sedan tillämpa en lätt styling kräm att definiera lockar är det rekommenderade förfarandet.

Medium Lockar

Medium lockar är hårdare och har mer av en tendens att frizz än naturligt lösa lockar, så lockigt hår produkter för denna typ bör innehålla en tyngre fukt inriktas på att bekämpa frizz och separera och definiera lockar. Geler, krämer styling, och puddingar med ord som "kontroll" eller "lugn" bör eftersträvas. En pudding eller gel bör användas i fuktigt hår med noggrann precision för att se till varje curl är mättad. Återigen, naturlig torkning eller torka med en diffusor rekommenderas, och lite styling kräm på torra lockar bidra till att bibehålla utseendet hela dagen.

Tight Lockar

Dessa lockar är super hårt, kinky, och tätt packade. De kräver den tyngsta av produkter, till exempel puddingar, smör, eller närande krämer. Naturlig hår olja som produceras i hårbotten har en hård tid när man försöker att resa till ändarna på kinky hår på grund av strukturen i varje del. Tunga produkter som smör och puddingar läggas till blött hår är avgörande för att hantera knut och nära de torrare delarna är gemensamma för denna hårtyp.

För alla lockiga hårtyper, en mild schampo med icke-torkning ingredienser är bäst. Speciellt försöker undvika schampon med natrium lagerblad sulfat, eftersom denna ingrediens är mycket torkning och kan orsaka frizz. Tyvärr är det också mycket vanliga i schampo, men mest miljövänliga och botaniska produkter inte använda det, så kolla in den "naturliga" i produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.