Vad är några Håravfall produkter?

När folk talar om produkter håravfall, pratar de ofta om något som döljer håravfall, hindrar det, eller främjar tillväxten av nya hår. Förteckningen över produkter håravfall är massiv och växer varje dag. Problemet är att några av dessa produkter verkligen fungerar. Så, vad är några håravfall produkter som du kan använda det faktiskt kan vara värt pengarna? Här är några alternativ att tänka på:

Peruker. Peruker ser ofta ut som riktiga hår, och bärs på huvudet. Dessa enheter dölja håravfall och få det att se ut som personen är inte skallighet eller gallring. Peruker är populära eftersom de kan göra en skallig person ser ut som de har ett fullt hår. En rätt gjort och monterat peruk är svårt att känna som om de inte personens riktiga hår, men har nackdelen att ta mycket tid och ansträngning på korrekt bära och underhålla. Männen bär ibland en typ av partiell peruk känd som en TUPE, som passar över en kal plats men för övrigt ser ut som deras normala hår.

Minoxidil. Marknadsförs under varumärket Rogaine ®, Minoxidil-baserade schampon och krämer är en av endast två behandlingar som för närvarande godkänts av Food and Drug Administration (FDA) håret att växa tillbaka. Minoxidil-baserade produkter har i allmänhet skall användas dagligen eller mer för att stoppa eller vända håravfall.

finasterid. Saluförs som Propecia ® och Proscar ®, Finasterid är ett piller som tas dagligen. Det är en av endast två behandlingar för närvarande godkänt av FDA håret att växa tillbaka.

Ketokonazol. Marknadsförs som Nizoral ®, schampon och krämer innehållande ketokonazol anses av vissa att hjälpa till att återställa förlorat hår. Här är haken: ketokonazol säljs som en mjäll schampo, och inte är FDA-godkänd som skallighet behandling.

Koffein. Koffein har lyst för att stimulera hårväxt, så en del människor tror att koffein-baserade schampon och krämer kan vända håravfall.

Laser kammar. Dessa kammar använder laser för att stimulera hårbotten och eventuellt främja hårväxt. Laser kammar inte har godkänts av FDA som en skallighet behandling, som ibland annonseras. De har dock fått erkänna av FDA av andra skäl.

Viktigare än som håravfall produkter används är att förstå varför håravfall sker. Exempelvis skulle alla ovan nämnda produkter håravfall utan nytta, om orsaken till håravfall var en brist av ett visst vitamin i en persons kost. Det rekommenderas att alla som är intresserade att stanna eller vända håravfall få råd från en certifierad läkare innan du använder några produkter håravfall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.