Vad är en kroppssammansättning skala?

De flesta vågar helt enkelt mäta vikt, en skala kroppssammansättning erbjuder mycket mer information. Faktum är att många människor ser på diagram för deras BMI och kan kännas lite missnöjd. Men är de diagram gjorts för en specifik kropp och kanske inte gäller för alla. En kroppssammansättning skala kan erbjuda ett bättre sätt att avgöra hur mycket kroppsfett du har.

Syftet med exteriörbedömning skalan är att ge individer en bättre uppfattning om deras allmänna hälsa än vad deras body mass index kan erbjuda. Det body mass index är beräknat enbart på vikt och längd. Det kan vara bra för vissa, men hur är de som är mer muskulös? Hur är de som har andra fysikaliska egenskaper, t. ex. större ben? Beräkningen av den totala kroppsfett är ett bättre sätt att fastställa allmänna hälsa.

Skalan kroppssammansättning gör detta genom att använda en bioelektriska impedans analys. En elektrisk ström skickas genom kroppen och motståndet mäts. Under denna process kommer användaren att känna någonting. Skalan är programmerad att förstå vissa saker om fett och muskler. Till exempel är det lättare för den nuvarande att gå igenom muskeln. Därför kan det ge en korrekt mätning av kroppsfett genom att mäta hur mycket motstånd erbjuds.

De flesta vågar kroppssammansättning erbjuder även en del råd, till exempel hur många kalorier du behöver för att konsumera varje dag för att hålla vikten , din målvikt och rikta kropp tjock delen. Denna information är mycket mer användbar än att bara ha en målvikt att nå för. I vissa fall kan vissa hitta de kanske inte behöver gå ner lika mycket som BMI tyder på. Vidare för vissa, förlora så mycket skulle försätta dem i en risk att underviktiga.

Det finns ett antal saker att tänka på när man ser att köpa eller använda en skala kroppssammansättning. Först måste du vara fullt hydrerad för att få en korrekt behandling. För det andra, med hjälp av skalan till höger efter att äta eller vila kan dramatiskt kasta av resultaten. Tredje är kroppssammansättning skalan betydligt mer än en normal nivå, i genomsnitt runt omkring $ 100 amerikanska dollar (USD). Även om det är möjligt att få dem billigare, att välja en lägre-end modell kan inte ge så exakta av värden.

Om du använder en skala kroppssammansättning, är nyckeln till att göra detta konsekvent, oavsett hur många gånger i veckan du kontrollera det. Hitta en viss punkt för dagen i din rutin för att få på skalan är avgörande. Det bör vara tre timmar efter att ha ätit och vilat, och sannolikt minst ett par timmar efter träningen för att ge dig själv tid att rehydrera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.