Vad är en bra hårprodukter regim?

typ av hårvård du behöver beror mycket på vilken typ av hår du har. Naturlig hår är annorlunda än färgade eller kemiskt behandlat hår. Kaukasiska hår är annorlunda än asiatiska hår och African American hår. Om ditt hår är särskilt skadad, kan den kräva hjälp av en professionell för att få det tillbaka till grunderna innan du ens kan komma igång med att ta hand om det. I vilket fall, här är grunderna i hårvård, oavsett vad din stil och mål.

Gör hårvård enkelt att vara borta så mycket som möjligt från overprocessing. Detta innebär en minskad användning av hårtorkar, strykjärn och locktänger. Det innebär också att skydda håret från sol, pool kemikalier och starka kemikalier. Även gnugga håret för hårt kan bryta det, så vara särskilt försiktig när handduk torkning. För enkel hårvård, klippa håret ofta, särskilt om du märker kluvna toppar, vilket är särskilt viktigt, eftersom kluvna toppar kan köra upp, skadar håret mer ju längre du ignorerar dem.

För enkla, på -home hårvård, investera i en god kvalitet schampo och balsam lämpligt för din typ av hår. Om du har torrt eller skadat hår, djupt tillstånd en gång i veckan, eller använda en hår mask för att återfukta och reparera. Om du färga håret, använda kvalitetsprodukter. Hårvård innebär inte bara att skydda ditt hår från de faktorer, utan också från de kemikalier du sätter direkt på den. Om du har råd, använda professionella färg bara, eftersom det tenderar att skydda håret i stället för att torka ut. Om du färg ofta, köpa produkter som är speciellt skapade för behandlat hår, som är mjukare och hydratisera bättre.

kost och hälsa är också en viktig del av ett hårvård regim. Brist på vitaminer, för lite protein, eller en diet för lågt i kalorier kan ta en vägtull på hälsan hos ditt hår. Crash diet är särskilt skadliga för håret hälsa, så vara särskilt försiktig när beröva kroppen av näringsämnen. Att dricka tillräckligt med vatten kommer också att hjälpa håret hålla glänsande och friska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.