Vad är Mineral Foundation Makeup?

Mineral Foundation makeup hänvisar till stiftelser eller Makeups bas som vanligtvis pulver och som består av ingredienser som oftast mineraler och kanske majsstärkelse. Det finns nu många av dessa stiftelser på marknaden. De kan variera i funktion, kvalitet, ingredienser, pris och kundtillfredsställelse. Det ursprungliga målet när mineralfoundation makeup dök på 1970-talet var att eliminera några av de extra ingredienser irritera huden såsom färgämnen, bindande ingredienser och dofter. I vilken utsträckning detta mål har uppnåtts beror mycket på varumärket, eftersom vissa märken innehåller mineraler eller andra kända ingredienser vara irriterande för huden.

Medan kvinnor kommer att vilja läsa ingrediens listor på mineralfoundation smink, kan de också vara intresserade av att veta hur väl dessa stiftelser arbete. Det finns mycket olika uppfattning om detta ämne. Vissa verkligen tror att grunden är överlägsna och andra klagar de erbjuder inte så mycket som behövs, kanske inte fungerar så bra för mörkare hudtoner, och är inte lika lämpade för användning på kvinnors ansikten, om de försöker dölja rynkor .

Det kan vara viktigt att upprepa att åsikterna går isär, och det är lätt att hitta hävdar att trenden i motsatt riktning. Det bästa är att försöka makeup foundation och avgöra om det fungerar. Besök en butik som säljer ett av de varumärken och med en makeup säljare tillämpa det skulle vara ett fritt alternativ till att köpa flera olika typer och försöka dem.

En sak som troligen är en fråga med någon form av mineral foundation makeup är att reklam kan vara vilseledande. Vissa märken använder orden "ren" eller "bara mineraler" och dessa påståenden är kanske inte helt sanningsenliga. Det finns sminkningar som har hud irriterande som kan vara särskilt dåliga för personer med tillstånd som allvarlig akne eller rosacea. Det finns också en gemensam övertygelse om att mineralsmink är grymhet-fri, och detta är sant för nästan alla märken. Om smink själv inte testades på djur, kan borstar vara gjord av kanin päls.

Ett annat viktigt område för många kvinnor är solskydd. På detta område Makeups flesta mineral rättvis dåligt och ger endast en SPF av 15. Läkare säger detta är inte en anledning att inte använda smink mineralfoundation, men rekommenderar att patienter använder en starkare solskyddsmedel under basen.

Köpa mineralfoundation makeup är oftast bara toppen av isberget av att köpa mineralprodukter. Många företag har mineral rouge, ögonskugga, ytbehandling pulver, och kan ha förgrenat på att skapa saker som läppstift, eyeliner och mascara. Andra säljer bara grunden som en del av kosmetiska linjer som gör att andra typer av makeup, och de har helt klart hittat en växande marknad för dessa pulver stiftelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.