Vad är Long Term Care Insurance?

regeringens statistik visar att nästan hälften av alla amerikanska medborgare kommer att kräva långsiktig vård någon gång under sitt liv. Eftersom långtidsvård är extremt dyrt, har försäkringsbolag utvecklat långtidsvård försäkring som täcker enskilda.

långsiktig vård försäkring täcker både medicinska och förvaringstjänster. Dessa tjänster kan variera från hemma-och sjukvård, hjälpa någon med daglig personlig och sysslor hushåll, till barnomsorg vid en anläggning, till hemtjänst bostäder, till hemvård. Graden av vården baseras på nuvarande krav och villkor för den person som är i behov av långtidsvård.

långtidsvård försäkring är en politik som människor kan ordna tidigt i livet. Den försäkrade betalar månatliga bidrag i väntan på att kräva utökade vård någon gång under sitt liv. Om, eller när, behöver en person att begagna sig av Extended Care är vilka kostnader som helt eller delvis av de premier som betalas till försäkringsbolaget genom åren.

Många tror långtidsvård försäkring endast behövs för äldre, men det är inte alltid fallet. Yngre människor ofta kräver förlängd vårdtid eller någon form av bistånd när de är försvagade på grund av en olycka eller kronisk sjukdom. Långsiktig vård försäkring kommer att täcka behoven av kvalificerade kunder oavsett ålder.

upprätta långsiktiga vårdbehov innan du behöver tjänster kan du betala mer överkomliga premier. Flera försäkringsbolag bygga i anti-inflationen klausuler som kommer att upprätthålla ställa premier för din ekonomiska skydd. Även om långsiktig vård försäkring priser ibland vara hög, kostnader för läkarvård och frihetsberövande vård fortsätter att eskalera.

Även Medicare kommer att täcka kostnaderna för långtidsvård, mottagare och deras makar har att tömma alla sina tillgångar innan Medicare kommer att sparka in och täcker långsiktiga kostnader. Därför är en fördel med långtidsvård försäkringar som det skyddar tillgångar, vilket gör att en familj att bibehålla sin levnadsstandard, även genom en dyr medicinsk kris. Med tanke på den ekonomiska svåra situation som de flesta familjer i dag, kan detta kritiska skyddet vara ett av de mest tvingande skäl att undersöka långtidsvård försäkring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.