Kommer Walking Hjälp mig gå ner i vikt?

Walking kan främja viktminskning, och det är ofta ganska lätt att underhålla en promenad programmet, speciellt eftersom kostnaden är ringa, och en promenad kan börja så snart som ett steg utanför en dörr. Det belopp som en förlorar beror på metabolism, konsumtion av kalorier och vilken typ av promenader. En tio minuters promenad dagligen kommer förmodligen inte leda till att mycket viktminskning. Fotvandring en timme, fem dagar i veckan, i en takt av cirka 2-4 mph (3,21-6,43 km /h) kan dock bränna en hel del kalorier.

Om du inte planerar att byta diet kan gå ändå tillåter en att gå ner i vikt. Studier hittar oftast att en kombination av minskad kalorier och promenader är mest effektiva för att främja viktminskning. Gående ensam kan fortfarande ge vissa fördelar viktminskning, i synnerhet om din kaloriförbrukning som inte är alltför hög för att börja med. Om du lägger kalorier i din kost eftersom du går, du kanske inte ser fördelar i vikt.

Vandring på 2 km /h (3,21 km /h), en relativt långsam takt, bränner ca 26 kalorier per 10 minuter. I 30 minuter fördelarna öka och den genomsnittliga personen bränner cirka 79 kalorier. Vandring på minst trettio minuter anses bättre än att ta tre tio minuters promenader om dagen eftersom större tid promenad innebär att upphöja en hjärtfrekvens. Som ett höjde hjärtfrekvens, fler kalorier förbrukas.

Plocka upp takten och gå omkring 3 mph (4,82 km /h) nästan fördubblar fördelarna med en halv timmes promenad. Ett bränner cirka 125 kalorier i en trettio minuter. När en blir mer bekväma promenader i långsammare takt, kan man börja bränna ännu fler kalorier genom att ta med några minuters extra snabb promenad för att öka hjärtfrekvensen. När man kan gå en mil (1,6 km) på 15 minuter, brinner en cirka 370 kalorier på en timme.

Vandring snabbare och under längre perioder bidrar också till större kalori bränna förmågor för resten av dagen. Alla typer av konditionsträning som får hjärtat att pumpa på maxpuls för din ålder och hälsa: det organ som behandlar kalorier olika för resten av dagen. Generellt, även om en är stillasittande efter en promenad, brinner ett kalorier i högre takt.

De flesta fitness experter rekommenderar början en vandrande program långsamt, och vidare, de flesta säger att det hjälper att använda en stegräknare för att mäta hastighet och distans. Den första veckan är det enda målet att gå trettio minuter om dagen, fem dagar i veckan, i ett behagligt tempo. Vecka två ska innehålla en minut av snabba promenader varje dag i ens trettio minuters träning. Vecka tre bör omfatta två minuters snabb promenad eller jogga. Man fortsätter vecka för vecka för att bygga förmåga att gå mycket snabbt att öka kalori bränna. Takt med att konditionen ökar, kan man också öka tiden för promenader, med ett perfekt mål för en timmes promenad, fem dagar i veckan.

Även utan kost förändringar, promenader är sannolikt att leda till något vikt förlust, särskilt när man går regelbundet. Åtminstone är regelbunden går sannolikt att bidra till en inte få någon vikt. För bästa resultat, bidrar till att sänka kalorier och öka aktivitet genom promenader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.