Hur ska jag välja en Barnläkaren?

välja en barnläkare är ett av de viktigaste besluten föräldrar gör om sina barn. Det är också en av de första, så en utmärkt idé är att be om en begäran om förhandsavgörande från förlossningsläkaren så snart barnet är fött. Eftersom de flesta förlossningsläkare ett nära samarbete med barnläkare, de har en god bas av information om vilka barnläkare passar bäst för ditt barns behov. Du kanske även vill be om en lista med referenser från vilken du ska välja.

också till hjälp är inne och chattar med vänner eller grannar som har barn. Lär dig av andra föräldrar vad de gillar eller ogillar om barnläkaren som de använder. Ställ många frågor. Hur länge har de fått uppleva denna läkare? Vilket använde de innan? Varför har de sluta träffa honom eller henne? Är det något särskilt bra eller dåliga, som du bör veta om det aktuella barnläkaren?

Det finns många variabler att tänka på när du väljer en barnläkare. Fråga oss om läkarens referenser, eventuella priser eller klagomål, och om läkaren har publicerat skrifter i medicinska tidskrifter. Titta även i praktiska frågor. Är barnläkare kontor ligger? Hur dyrt är han eller hon?

Du behöver även att lära sig om sina försäkrings-praxis. För det första godtar barnläkaren din försäkring plan? Finns det extra avgifter för registrering försäkringsfordringar? Du kommer att vilja ta reda på om du förväntas betala när tjänsten utförs och vänta till ersättning från ditt försäkringsbolag, eller om läkaren personal helt enkelt kommer att debitera ditt försäkringsbolag.

Det finns många överväganden när det gäller att välja en barnläkare för ditt barn, inklusive att se ditt barn är bekväm med honom eller henne. Har barnläkare har en bra säng sätt? Är läkaren patienten och vänlig? Den kanske viktigaste frågan är om de barnläkaren nås i en nödsituation, och om inte, som läkare gör han eller hon behöver för att täcka patienter när inte tillgänglig? Du kommer också lära dig mer om någon läkare som fyller i för barnläkare.

Att välja en barnläkare för ditt barn är inte en lätt uppgift, men du kan göra det mindre stressande genom att lära sig så mycket som möjligt innan du gör ett val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.