Hur kan jag slutade ängslas så mycket?

Det är sannerligen människans natur att oroa sig. Speciellt idag när många av oss verkar ha problem som rör pengar, familj, karriär och /eller hälsoproblem, oro kan tyckas oundvikligt. Kan dock för mycket oroande att göra våra stressnivå och hälsa ännu värre. Men vad kan vi göra för att sluta oroa så mycket?

En del tycker att meditation en mycket hjälpsam och avslappnande sätt att sluta oroa överdrivet. Men, du behöver inte nödvändigtvis formell meditation tekniker. Genom att kombinera alla reflekterande och lugnande tekniker som fungerar för dig, kanske du upptäcker att du sluta oroa medan du de-stress och fundera dina problem över mer kreativt. Till exempel verkligen funderar på problem när du krypa upp i soffan och smutta på en varm kopp te kan hjälpa dig att slappna av och få klarhet i din situation.

Även om du skulle upphävas och engagera sig i en viss tid att verkligen tänka om vad som oroar dig och du behöver inte känna att du är något längre sikt kan det hända att nya idéer kommer till dig senare när du minst anar det. Många kreativa människor upplever denna process. Den kan hjälpa dig att sluta oroa om du vet att du antagligen kommer att kunna komma med idéer och alternativ om du bara ger dig själv tid att tänka och sedan tid att inte tänka på dina problem.

När du gör komma med ett par alternativ och idéer för att hjälpa ditt bekymmersamma situationer eller problem, kan du börja bilda en handlingsplan. Om du gör allt du kan för att stoppa saker du oroa dig för att du kan hitta någon tröst i det faktum att du gör allt för att hjälpa din situation. Det är också oerhört viktigt att inse de saker du kan göra något åt och identifiera de saker som ligger utanför din kontroll och sluta fred med dem.

Ibland låter oss tänka på det värsta som kunde hända kan faktiskt minska våra bekymmer om vi inser det värsta skulle verkligen inte vara så illa. Även om det verkar dåligt, inför risken att det huvud kan även tillåter oss att forma en plan för att förhindra det värsta scenariot inträffar! Att prata med vänner eller en hjälpande professionella kan vara ett bra alternativ om den oroande bara inte verkar försvinna och du har försökt allt du kan tänka dig att sluta oroa. Att hålla en daglig journal och skriva ner bekymmer regelbundet kan också hjälpa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.