Hur kan jag förlora Graviditet vikt?

Det är ofta att kvinnor inte bör betona för mycket om att förlora vikt efter graviditeten, särskilt omedelbart efter sina barn. Om du tänker på det, har du inte direkt gå upp i vikt i stora mängder när du blev gravid, du fick den över en niomånadersperiod. Räkna med att det kommer att ta denna tid att förlora graviditet vikt och få tillbaka din före graviditeten form. Du kan även förvänta kroppen att ändras något av graviditeten. Även om du väger mindre än innan du blev gravid, du kanske ändå skillnaden i tryck över mage och bröst, som är naturliga resultatet av stretching i huden avsevärt.

Det finns många över att de inte är tillräckligt kan förlora graviditet vikt om de är omvårdnad. Detta är felaktig för de flesta, förutsatt att du får gott om motion och att äta en hälsosam kost. Omvårdnad uteslutande vanligen ger dig en kalori förlorar ungefär 500 kalorier per dag, och bidrar också till att din livmoder till sin före graviditeten storlek. Dessutom är det hälsosammaste valet för ditt barn, och om du kan amma, ger du ditt barn ett betydande skydd och hans eller hennes avsedd födokälla. Frukta inte och sjukvård som ett hinder för viktminskning mål.

Tyvärr

finns det ingen mirakelmedicin viktminskning behandling som omedelbart kommer att leda till förmågan att gå ner i graviditeten vikt. Vissa kvinnor mister graviditet vikt mycket snabbt, särskilt efter ett första barn och det kan hända att arbeta på det mer. Gå ner i vikt handlar om att två viktiga saker: att äta en sund kost och få motion.

En del experter rekommenderar att din viktminskning mål, särskilt efter de första sex veckorna bör vara ungefär ett halvt kilo i veckan. Att förlora betydligt mer än så inte kan det vara klokt särskilt om du har ett ammande barn. Om du verkar fastnat på en vikt och inte förlora, bör du ta en ordentlig titt på din kost och din aktivitetsnivå. De flesta studier tyder på att du inte behöver fortsätta att äta lika mycket som du gjorde när du var gravid, men om du är ammande bör du se till att du inte är "svält" eller känsla av gnagande hunger regelbundet.

Några sätt som du kan skära kalorier och känner fortfarande mätta är att välja livsmedel med högt näringsvärde och lägre kalorier. Mejeriprodukter, till exempel, bör vara av låg eller fettfri sort. Ät mycket grönsaker och fullkorn och en tillräcklig mängd protein. Om du följer dieter som rekommenderas av Förenta staternas Department of Agriculture, och följer föreslog portionsstorlekar du riskerar att förlora graviditet vikt.

Dessutom bör du bli får motion dagligen, och när du har återhämtat från förlossningen, kan du välja mer ansträngande aktiviteter. Arbetet på att få aerobisk motion från saker som cykling, promenader, jogging, simning, eller aerobic dans minst tre till fyra gånger i veckan, och de dagar när du inte tränar ihärdigt, åtminstone satsa på en viss liten aktiviteter som att ta promenader . Du kan också göra en liten mängd styrketräning eller stretching varannan dag. Investera i en bra pilates DVD till exempel, som kommer att hjälpa dig att bygga muskelmassa och återställa din figur.

Om du inte förlorar graviditet vikt trots en sund kost och regelbunden motion, tala med din läkare . Ibland kvinnor kan ha kvar vatten som kvarstår efter graviditeten, och några kvinnor tycker att de har låga nivåer av sköldkörtelhormon, som direkt kan påverka ämnesomsättningen hastighet. Det gäller dessa frågor kan snart har du på väg att förlora graviditet vikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.