Hur kan jag följa en lågkaloridiet?

Efter en lågkaloridiet anses vara en mycket enkel, traditionell och tillgänglig metod för viktminskning. Läkare har förskrivning kalorifattig diet i många år, långt innan uppfinningen av de kommersiella kost produkter som finns idag. Som en viktkontroll system som de flesta människor kan använda, en lågkaloridiet inte speciell utrustning krävs, matpaket, eller andra objekt som många kommersialiseras kost kräver. Istället är det en form av viktkontroll som kräver uppmärksamma äta och självdisciplin på den del av dieter.

Utgångspunkten bakom en lågkaloridiet är också enkelt. Genom att konsumera färre kalorier än vad som behövs för en persons dagliga aktiviteter, en dieter kropp kommer att bränna befintliga fett för att kompensera skillnaden att kroppen kräver, vilket resulterar i viktminskning. Folk börjar en lågkaloridiet behöver två saker: en mat dagbok och en kaloriräknare. Det förstnämnda kan göras på ett papper anteckningsbok eller på datorn en ordbehandlare, och den senare kan hittas i bokform eller på Internet.

Till att börja en lågkaloridiet, måste man fastställa först hans eller sin egen kalorier behov. Grundläggande kaloririk behov kan bestämmas genom att multiplicera en vikt av 10 för kvinnor, eller 11 för män. Behoven varierar beroende på många faktorer, och den som vill börja en lågkaloridiet bör först rådgöra med sin läkare för att fastställa dagliga kalorier behövs. Mycket av detta kommer att ha att göra med mängden fysisk aktivitet man får, liksom med en muskel på att fett-förhållandet. Efter att ha fastställt kalori belopp som behövs för att upprätthålla en nuvarande vikt, kommer läkaren att avgöra sedan av hur många kalorier intaget bör minskas för att gå ner i vikt säkert och effektivt.

Med denna nya antalet dagliga kalorier i åtanke, kan dieter börja sedan spela in allt som han eller hon äter i livsmedlet tidskriften. Varje objekt från huvudrätter till förband, från godis, till drinkar, måste registreras och läggas upp. För att göra detta helt enkelt slå upp varje moment online, eller i en kaloriräknare bok för att bestämma hur många kalorier man har gjort.

kalorier ätit under en 24-timmarsperiod bör vara så nära den rekommenderade antalet ges av läkare som möjligt. Att äta under det angivna antalet kalorier kan vara skadliga för kosten samt till dieter. När kroppen får färre kalorier än den behöver för att fullt ut fungera, kan det sluta fungera på rätt sätt, starta hamstring fett, och orsaka diet misslyckande.

För att hålla sig till de tillåtna kalorier, en dieter kan vill använda mindre tallrikar och portioner, uppmärksamma fett och socker när du gör mat inköp, och håll dig borta från hög kalori drycker. Tanka vatten och lågt kaloriinnehåll, fyllning mat såsom sallader och andra grönsaker kan också hjälpa. En populär strategi när man går till restauranger är att fråga efter halva måltiden som är förpackade för en senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.