Hur kan jag få Prisvärd Healthcare?

Det kan vara svårt att få rimliga vård och de flesta som är försäkrade har fördelen. Försäkring tenderar att minska kostnaderna för vård eller göra många tjänster tillgängliga med en liten copayment. Detta copayment utgör vanligtvis ett kraftigt rabatterat pris för saker som läkarbesök. Inte alla har försäkringar, och många människor som inte lever i länder med någon form av nationell försäkring plan. Detta skapar behov för många människor att hitta vägar för att få vård.

Som nämnts, är det viktigaste sättet att få överkomlig hälsovård ha försäkring, och vanligen genom din arbetsplats. Inte alla människor erbjuds vård eller planerna som erbjuds inte täcker tillräckligt. Vissa människor gör små löner och har inte råd sin andel av försäkringsersättningar.

Det finns andra sätt att skaffa sjukförsäkring. Kontrollera med föreningar som alumniföreningar som kan ge dig ett billigare plan. Ibland kreditföretag eller andra byråer erbjuda lägre avgift sjukvård. För människor som är unga och vid god hälsa, kostnaden för det privata planer får inte vara oöverkomliga.

En annan metod människor bör undersöka är potentiella kompetens för planer offentliga trygghetssystem. I USA till exempel, många låga löner arbetstagare kraven för Medicaid. Medicaid fungerar på samma sätt till privata sjukförsäkringar, men är tillgänglig för människor i vissa inkomster bara. Det är också tillgängliga för personer med lägre löner som är funktionshindrade.

regeringen hälsa vanligen omfattar nästan alla kostnader för de flesta medicinska tjänster, men du kan behöva använda utsedda Medicaid leverantörer. Tillgång till dessa leverantörer varierar beträffande område och det kan ibland vara svårt att hitta läkare emot nya Medicaid patienter. Om du har en tidigare relation med en läkare, kan han vara mer benägna att acceptera Medicaid från dig.

Människor som inte uppfyller kraven för överkomlig hälsovård genom Medicaid kan fortfarande ha möjlighet att försäkra sina barn genom barns hälsa Försäkring Program (marker). Föräldrar eller vårdgivare betala små månatliga betalningar till försäkringsbolag som arbetar med chip, och vanligtvis då ges en HMO eller en offentlig postoperatör genom försäkringar som de väljer. Förutsatt att du håller dig inom inkomst krav kan du bära sjukförsäkring på ditt barn för extremt låga avgifter.

Det finns några sjukhus och i hela USA som kallas Hill-Burton-anläggningar som måste ta patienter gratis eller på en glidande skala, men dessa är inte tillgängliga överallt. Om du inte kan få försäkring via Medicaid eller genom en arbetsgivare, kan du undersöka dessa möjligheter på den amerikanska Department of Health och Human Resources hemsida. Du kan också titta på webbplatsen för kliniker som erbjuder gratis tjänster eller glidande skala avgifter. Ditt samhälle kan ha ett antal privata välgörenhetsorganisationer kliniker också som kan hjälpa dig att få prisvärd vård.

Om du saknar försäkring och inte ger rätt till gratis eller till låga priser sjukförsäkring, kan du kanske ändå kunna få rimliga hälso-och sjukvård genom att förhandla med vårdgivare. Vissa läkare och vårdinrättningar som sjukhus kan ge rabatter till oförsäkrade personer, men du vanligtvis behöver för att göra arrangemang i förväg för tjänster. Detta innebär inte nödvändigtvis hjälp om du behöver vård i en nödsituation, om du inte har en tidigare överenskommelse med en läkare.

En annan sak att utreda när vi letar efter prisvärda sjukvård är hälso-rabatt försäkringsbolag. Dessa ger dig små rabatter på saker från recept till läkarbesök. Även om de inte kommer att göra hälso-och sjukvård billig, kan de göra det lite billigare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.