Hur får jag Benskörhet Support?

Osteoporos är en hälso-tillstånd där ben blir sköra och benägna till frakturer på grund av bristande nivåer av viktiga vitaminer och mineraler i kroppen, i synnerhet kalcium. En patient med osteoporos får vanligen hormonbehandling, mediciner recept och information från sin läkare för att hjälpa till att förbättra benmassan och förhindrar utvecklingen av sjukdomen. Det kan vara svårt att leva med benskörhet på grund av både de fysiska begränsningar och de känslomässiga effekter, och många människor kämpar för att komma med deras tillstånd. Det finns flera alternativ för benskörhet stöd som kan hjälpa sjuka och deras familjer en bättre förståelse av sjukdomen, undersöka möjligheterna att hantera, och fundera på vilka strategier som andra har använt för att lösa problem. Resurser kan vara fysiska grupper osteoporos support, online-forum och chat-rum, och psykologiska tjänster.

Många människor lever med känslor osteoporos erfarenhet av depression och missnöje. Sjukdomen kan kraftigt begränsa en persons förmåga att engagera sig i regelbundna dagliga aktiviteter, såsom arbetsgrupper runt huset, kör bil, och med utanför promenader. Vänner och familjemedlemmar kan ge osteoporos stöd genom att besöka sina nära och en, hjälpa honom eller henne att utföra uppgifter, och uppmuntra den sjuke fortfarande kan hoppas på och som aktiva som möjligt. De kanske kan hjälpa individen att hitta lokala grupper osteoporos stöd så de kan diskutera deras tillstånd, kamp och resultat med andra.

Stödgrupper kan innebära formella möten som anordnas av förmedlingar eller för att träffa på en persons hemma. Många välkända organisationer, såsom National Osteoporosis Foundation i USA och de nationella benskörhet Society i Storbritannien erbjuder information om formella stödja grupper i olika städer. Gruppmedlemmar brukar träffas regelbundet för att hjälpa varandra komma till rätta med deras funktionshinder och ställa in aktiviteter som medlemmar kan delta i tillsammans. Dessutom har många möteslokaler finns litteratur om osteoporos och råd om hur man bättre klara villkoret hemma.

En person kan också ha möjlighet att hitta osteoporos stöd i form av online chattar, forum och informativt artiklar. Sjukhus webbsidor, National Osteoporosis Foundation webbplats, och många oberoende webbplatser fungerar som samlingsplats för personer med osteoporos. Människor har möjlighet att ställa frågor om sjukdomen, ge råd till andra, och eventuellt ordna fysiska möten och stödgrupper.

professionella psykologer, kuratorer och socialarbetare kan ge ytterligare osteoporos stöd. Människor kan tala till yrkesmän med tillstånd om sina problem och känslor, och få expertråd om hur man bättre klara. En patient kan få intensiv psykoterapi för att bättre förstå orsakerna till hans eller hennes depression, eller bara njuta av en meningsfull, orienterande samtal med en kunnig psykiska arbetstagaren. Osteoporos stöd kan avsevärt lindra psykisk smärta och stress, och ge enskilda hopp om framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.