Behöver jag för att befria min kropp från gifter?

Många naturliga hälsa förespråkare tror att kroppen ackumulerar toxiner som bör regelbundet spolas. Samtidigt som kroppen gör naturligt processen och eliminera toxiner, ökad exponering för miljögifter i kombination med drogmissbruk och osunda kostvanor i stora delar av första världskrigets ibland visar sig vara för mycket för kroppen att bearbeta, vilket leder till hälsoproblem. Genom att avgifta kroppen, många människor känner att de förbättra sin hälsa och sinnestillstånd, och kan leva mer balanserat liv.

Kroppen processer naturligt toxiner i levern, njurarna och lägre tarmar. Dessa organ vidta toxiner och antingen konvertera dem till en användbar form eller driva dem ut ur kroppen, så att de inte kan skada andra, mer känsliga organ. Människor som bly hälsosam, aktiv livsstil antagligen inte behöver vidta extra åtgärder för att avlägsna gifter ur kroppen. Men om man äter en fettrik, hög sockerhalt kost, konsumerar koffein, alkohol, cigaretter, eller droger, utsätts för farliga kemikalier, eller får lite motion, kan du överväga att ta bort gifter från kroppen och gör livet ändringar hålla kroppen frisk.

Symtom som du kan ackumulera gifter som är högre än din kropp kan hantera trötthet, irritabilitet, hudproblem, mag problem, värk och smärta, stress och andra beteendeproblem. Eftersom dessa kan vara symtom på mer allvarliga medicinska problem bör en läkare alltid rådfrågas innan man inleder detox program. Vissa personer bör inte heller göra detox-program, bland annat cancer patienter, barn, gravida och ammande mödrar, och personer med degenerativa sjukdomar.

En detox problem är utformat för att eliminera gifter från kroppen medan vila dina organ och förbättra din livsstil. Flera saker kan införlivas i en detox system inklusive massage, bastu, kostförändringar, te, renar tjocktarmen och motion. De flesta detox program inkluderar dricka mycket juice, vatten och te för att spola ut gifter ur medan de äter ljus, till hög fiber livsmedel hjälpa rensa tarmarna och minskar belastningen på dina organ. Kosttillskott som psyllium skal, vitaminer, mineraler och medicinalväxter hjälper också till med en detox-programmet, bidra till att ge näring åt kroppen och stärka immunförsvaret. Bastu rekommenderas starkt, eftersom det hjälper kroppen att svettas ut gifter som de släpps.

Under de tidiga stadierna av en detox program tenderar kroppen att känna sig mer nedgånget och ohälsosamma än när detox igång. Naturopaths säga att detta beror på att toxiner bundet upp i de organ och blod släpps alla på en gång, översvämningar kroppen och orsakar missnöje. Om patienten kvarstår, kommer dock toxiner spola ut och lämnar friskare hud, en större känsla av välbefinnande, och en mer välnärd kropp. Effekterna av detox kan bedrivas till reguljär liv genom att träna regelbundet, äta en hälsosam kost och minska på droger som nikotin och koffein.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.