Vilka problem påverkar handleden Muskler?

smärta i handleden kan sätta nästan vem som helst ur drift, med tanke på hur ofta de flesta människor använder sina händer och handleder varje dag. Det är anledningen till att ta hand om handleden musklerna vanligen är viktigt att majoriteten av folket. Några av de vanligaste skadorna på handlederna omfatta tendinit, stammar och karpaltunnelsyndrom.

tendinit orsakar inflammation i en eller flera av de ligament som omger handleden. Symtomen omfattar svullnad och smärta i det område där muskeln fäster till benet, och frågan vanligen diagnostiseras av en läkare efter en granskning. Det vanligaste sättet att behandla denna irritation av handleden muskler är genom att sätta den i en gjuten, så att området för att vila och svullnaden att minska. Is och mediciner som minskar inflammation är populära metoder för att eliminera smärta så mycket som möjligt, men några envisa fall kräver oftast kirurgi.

En stam kan följa antingen översträck handleden muskler eller helt slita dem, som i allvarligare fall. När på grund av överanvändning, frågan vanligtvis kallas belastningsskador, eftersom det oftast resultat från att använda det i samma ställning alltför ofta. Detta inträffar vanligen mellan datoranvändare, musiker och täta utövarna. Holding en datormus, ett instrument, eller vikter på rätt sätt kan bidra till att förhindra stam, som kan hålla händer och handleder avslappnat så mycket som möjligt. Sjukgymnastik och kirurgi ibland krävs i ärenden som inte avhjälps genom att sträcka handlederna ut före och efter aktiviteter.

Karpaltunnelsyndrom är en annan vanlig skada som kan uppstå genom att hålla handlederna i samma position i flera timmar varje dag. Med den här typen av skada, är en nerv i kläm på grund av extra press som kan orsakas av felaktig arbetsställning vid datorn, styrketräning eller sport som kräver användning av en racket. Vanliga symtom är stickande, domningar och värk i händer, handleder och fingrar. En handled stag och antiinflammatoriska läkemedel vanligen erbjuds av de flesta läkare, och det finns flera övningar visas på nätet som kan bidra till att minska förekomsten av karpaltunnelsyndrom.

De som lyckas undvika skador på handleden muskler gör ofta en vana att tänja på handlederna innan de börjar någon aktivitet som kräver att hålla dem i en uppsättning position under en längre tid. Dessutom har många människor utför handled-styrkeövningar dagligen för att skydda området runt muskler från skada. Utföra handled lockar med små vikter, med en hand gripdon, och till och med pressa en stress boll normalt rekommenderas åtgärder att vidta för att förhindra skador på handleden muskler.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.