Var kan jag hitta Medicinska definitioner?

Det finns många källor på nätet för medicinska definitioner, men en av de bästa är nationellt erkända MedicineNet.

MedicineNet s MedTerms webbplats ger ett brett spektrum av medicinsk information för konsumenterna i vanliga tala. Den trevligaste funktionen av denna hemsida är att den är användarvänlig. Du kan byta ordlista kategorier genom att klicka på en annan kategori flik. Kategorierna för de olika ordböcker är: Sjukdomar och tillstånd, symptom och tecken, procedurer och tester, mediciner, och MedTerm Ordbok för medicinska definitioner.

MedicineNet har också många klickbara länkar på plats information om vanliga sjukdomar och sjukdomstillstånd med information som presenteras i FAQ-liknande artiklar. Dessutom finns en praktisk medicin guide. Pdf-format som listar många av de mest populära läkemedel, sin generiska och varumärken, och deras användning och biverkningar. Dessutom MedicineNet s Daily Editors 'Hälsa Nyheter val och Doctor's Update kommer att hålla dig à jour med de senaste nyheterna och information inom hälso-fälten.

MedicineNet, Inc. grundades 1996 och drivs av en stab av mycket genomförda medicinsk personal vars mål är att ge den mest omfattande, aktuell och relevant medicinsk definitioner och sjukvård tillgänglig information. Informationen på MedicineNet är "100% Doctor-producerade" med över 70 USA-certifierad läkare. Faktum är att läkarna på MedicineNet har skrivit den första och andra upplagan av Webster's New World Medical Dictionary , januari 2003. Naturligtvis är detta en pålitlig källa för medicinska definitioner.

En annan ovärderlig webbplats är den ideella HealthDigest som fungerar som ett clearinghus för en hel uppsjö av vård information. Gå ner på hemsidan för att kolla in de ämnen som finns. Genom att klicka på medicinsk terminologi här kommer du till en sida med länkar till över 30 online medicinska ordböcker som omfattar oräkneliga medicinska definitioner, vissa är specialiserade på områden som diabetes, immunologi, droger handelsvillkor och även holistiskt terminologi . Klicka på deras Nyheter och artiklar knappen för det senaste ordet i vården, eller prova deras Webbplatskarta knappen rulla ned till en komplett drog databas från AZ. Informationen i denna drog databas är bland de mest omfattande av alla online läkemedel databas.

Om du ska genomgå en operation eller överväger den kan AnswerMed bli en annan webbplats som du vill kolla för medicinsk definitioner. Den ger information om vanliga medicinska förfaranden och sjukdomar på ett mycket användarvänligt format. Till exempel kommer in sökordet, ger angina ett fast lekman: s definition med klickbara knappar för att gå till relaterad information som symtom, diagnos, behandling, komplikationer, alternativ, och mer.

Med dessa platser bokmärkt i webbläsaren kommer du aldrig med förlust för medicinska definitioner igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.