Vad är några Flexibilitet övningar?

Lägga flexibilitet övningar för att din träning kan öka mängden kalorier förbränns när du inte tränar, bygga muskler, öka flexibiliteten och bidra till att förebygga skador. Detta är en mycket nytta för 5-10 minuters arbete. En del tycker till och med att lägga till flexibilitet övningar för deras vanliga ökar deras känsla av avkoppling efter en träning, vilket ökar deras vilja att arbeta ut igen. Nästan alla kan dra nytta av flexibilitet övningar, även de som har problem med grundläggande flexibilitet övningar.

Många associerar flexibilitet övningar med yoga och de är inte långt borta. Det finns många underbara yogaställningarna som kommer att hjälpa nästan alla. Om du är rädd att flexibiliteten övningar kommer du alla vred upp, kom ihåg att prata med tränare för vissa ändringar på någon flexibilitet motion du är intresserad Kom ihåg att alltid sträcka efter dina muskler är varma, eller efter träningen. Om du bara tänker göra ett par flexibilitet övningar för dagen, tar minst 10 minuter att gå eller springa, bara för att få blodet flyter, före stretching.

Om du är en nybörjare rullator eller lång tid löpare, vara säker på att sträcka på hamstrings. Sitt med ena benet förlängs framför dig och de andra böjde bort från dig. Nå ner benet och avstånd till tårna. Om du inte kan nå din fot, använd spaken slutet av ett koppel eller en handduk som hjälper dig att utöka din kropp över ditt ben så långt du kan utan att vara i smärta. Håll för 6 djupa andetag och släpp. Upprepa övning för det andra benet. Kom ihåg att en bra sträcka ska vara lite obehagligt men aldrig smärtsamt.

Stretching ditt lår är en annan vanlig stretching övning. Fånga en fot och dra den så hårt att rumpan som möjligt. Denna övning är också bra för att stabilisera din kärna, när du kan balansera på ett ben. Om du precis har börjat och finna denna övning omöjligt, försök liggande på ena sidan och med hjälp av handtaget slutet av ett koppel till slinga runt toppen av din fot medan du drar benet mot dig och håll nere i 6 djupa andetag. Upprepa på andra sidan. Sakta uppgradera till stående och hålla på till något stabilt innan stå på ett ben.

Komma i en bra rygg stretch är en underbar release för många människor. Sitt med benen utökade framför dig. Böja ett knä och placera benet över det andra benet. Twist så att armbåge motsatt arm vidrör din böjda ben. Om du skrattar vid tanken på att få ena benet över det andra, prova det här. Placera en låda eller en låg pall mot en vägg. Linje med väggen så att din höft vidrör väggen och foten, mot väggen, vilar på lådan. Twist överkroppen så att du är vänd mot väggen och håll nere i sex djupa andetag. Kom ihåg att byta sida och upprepa.

Glöm inte att sträcka på armarna. Placera en arm över huvudet och låta handen falla bakom din rygg. Lägg till sträckan genom att dra i armbågen med den andra handen. Om du inte är riktigt där, försök hålla en handduk bakom huvudet och ta tag i det med den andra handen. Dra ner försiktigt för att få en bra stretch.

Det finns många goda flexibilitet övningar och de är så viktiga att bibehålla och förbättra idrottsprestationer som du vill lägga dem i din vecka rutin. Men de är inte bara för det förskott som idrottsman. Om du just har börjat, kan dessa enkla övningar hjälpa dig att förbättra cirkulationen, flexibilitet, och kan även hjälpa dig att hitta tillfredsställelse i din nya rutin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.