Vad är kosmetiska Limb Förlängning?

kosmetiska delen förlängning, även känd som KLL eller benet förlängning kirurgi, är ett förfarande som oftast används bland dem som lider av dvärgväxt. Den kosmetiska delen förlängning förfarandet är baserat på den mänskliga kroppens naturliga tendens att läka sig själv. En ortoped bryter patientens smalbenet ben och lårbenet tills de börjar generera nytt ben. Varje gång ben börjar läka, de är trasiga igen för att göra dem längre. Metal skruvar i benen används också för att successivt öka avståndet mellan benen samtidigt som nya tillväxten att ske under en period av flera månader. Tillväxten av ben-och muskelvävnad är typiskt omkring en millimeter per dag och kan lägga mellan två och sju inches totalt till patientens längd.

Beslutet om att genomgå kosmetiska delen förlängning bör inte ta lätt på. Återvinning är lång och svår. Patienterna måste genomgå två eller tre timmars sjukgymnastik per dag. Narkotika är i allmänhet föreskrivs att hjälpa patienter hantera de intensiv smärta i samband med återhämtningstid, även om de flesta människor som har genomgått kosmetisk delen förlängning kirurgi fortfarande säga att återvinning är det mest smärtsamma sak som de någonsin har upplevt. En rullstol, rollator och /eller kryckor kommer att behövas tills patienten återfår full rörlighet. Långsiktiga nerv-och kärlskador hör till de mer allvarliga komplikationer i samband med kirurgi.

Bland de som lider av dvärgväxt är kosmetiska lem förlängning en mycket kontroversiell fråga. Många människor lider av dvärgväxt tror att operationen inte är värt besväret och att de som överväger det förfarande som helt enkelt behöver mer stöd för att hantera effekterna av sitt funktionshinder. Faktum är att PR-gruppen Little People of America har tagit en officiell ställning mot förfarandet.

På senare år har det skett en ökning av människor som inte lider av dvärgväxt som är intresserade av kosmetiska delen förlängning. Vissa kirurger kommer nu att utföra operationen på kvinnor som är under 62 inches tall eller män under 67 inches tall. Dock måste dessa människor genomgår en intensiv psykologisk utvärdering för att se till att de är mentalt utrustade för att hantera det trauma som operationen. Dessutom är kostnaden för del förlängning kirurgi gjort för icke-medicinska skäl inte täcks av försäkringar. Patienter kan räkna med att betala så mycket som $ 200. 000 US dollar totalt för operation och därmed sammanhängande kostnader rehabilitering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.