Vad är ett Medicare Tillägg Plan?

Kallas ibland Medigap , ett Medicare tillägg plan sjukförsäkring som förstärker det skydd som den ursprungliga Medicare planen. De viktigaste inslagen i Medicare, känd som Medicare del A, Medicare del B, och Medicare del D täcka merparten av sjukvårdskostnader, men har självrisker och luckor i skyddet som kan lämna mottagaren med en enorm mängd medicinska räkningar i händelse av en allvarlig sjukdom. En bra Medicare komplettera planen bidrar till att täcka dessa självrisk och brister, som faktiskt tillhandahåller den försäkrade med en fullständig medicinsk plan.

Medicare i sig är ett sjukförsäkringssystem erbjudande som ägs och drivs av USA: s regering. I allmänhet är denna typ av täckning utsträckas till personer som inte kan arbeta på grund av fysiska och psykiska funktionshinder, liksom personer som har uppnått pensionsåldern. Medan Medicare förmåner täcka en stor del av allmänna medicinska kostnaderna finns självrisker för sjukhusvistelser och gränser för hur mycket kostnaden planen kommer att betala för olika behandlingar och hälsa stödtjänster. En bra Medicare komplettera planen tillåter människor omfattas av Medicare för att kompensera de upptäckt belopp, ofta gör det möjligt att undvika ekonomisk ruin i händelse av en längre sjukdom.

Det finns flera olika exempel på Medicare komplettera täckning som för närvarande finns tillgängliga. Regeringen program som Kvalificerad Medicare mottagarländer (QMB), angiven låg inkomst och Medicare mottagarländer (SLMB), och Medicaid är tillgängliga för amerikanska medborgare som uppfyller kvalifikationerna i förhållande till allmän hälsa och ekonomiska ställning. Många av de stora privata leverantörerna sjukförsäkring i det land som ger någon form av kompletterande täckning som kommer att betala av något belopp av vårdkostnaderna som inte omfattas av Medicare. Berättigande med dessa privata planer varierar beroende på kvalifikationer som av försäkringen garant.

Arbetsgivare kan också erbjuda möjlighet att delta i grupp försäkringsskydd planer när den anställde går i pension. Detta möjliggör effektivt före detta anställde att säkra kompletterande täckning som täcker de kostnader som inte omfattas av Medicare. Vanligtvis är dessa planer tillhandahålls av samma hälso-och försäkringsbolag som tecknar den plan Samlingsförsäkring för aktiva anställda, så den förutvarande arbetstagaren är helt enkelt flyttas från en typ av täckning till den andra utan att behöva göra en ny ansökan.

I allmänhet ett Medicare tillägg plan funktioner som täcker alla de kostnader som Medicare täckning inte täcker. Till exempel kommer tillägget plan betala självrisk för en sjukhusvistelse som inte omfattas av del A i Medicare-programmet. Tillägget kommer även att ta hand om alla typer som krävs av coinsurance betalningar, samt alla kostnader i samband med uppföljning inom öppenvården terapier som inte omfattas av Medicare. Detta inkluderar kostnader hem hälsa om de tjänster som krävs på mer än deltid. På samma sätt får ett Medicare komplettera plan gör också upp skillnaden mellan vad Medicare del D betalar för receptbelagda läkemedel och den totala kostnaden för medicinen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.