Vad är en sjukförsäkring hört?

En advokat sjukförsäkring är en yrkesman som hjälper människor att identifiera sina möjligheter till politik sjukförsäkring, fil fordringar med försäkringsbolag och statliga program hälsovård, organisera poster och upprätta betalningsplaner. En advokat måste vara väl förtrogen med lagar och förordningar beträffande försäkringar och medicinska räkningar, och kunna kommunicera effektivt med patienter, vårdgivare och försäkringsbolag företrädare. Han eller hon kan arbeta för ett sjukhus, försäkringsbolag, statlig organisation, ideell grupp eller konsultfirma. En framgångsrik, erfaren sjukförsäkring förespråkar kan också välja att bli egenföretagare, som erbjuder sina tjänster till patienter som har någon annanstans att vända sig för råd.

Personer som får sjukvård ofta har många frågor om deras räkningar, betalningsalternativ, och planer försäkring. En skicklig sjukförsäkring advokat kan hjälpa patienter att förstå deras situation och fatta viktiga beslut. En advokat kan hjälpa en individ att besluta om en försäkring plan och fylla i nödvändiga pappersarbetet för att få det. Han eller hon kan hjälpa en patient att upprätta ett lämpligt samarbete betala ränta med ett privat företag, eller ansöka om statliga stöd i ett program som Medicare i USA.

När ett försäkringsbolag finner en diskrepans i ett in ansökan, eller helt enkelt vägrar att betala för en tjänst, en sjukförsäkring advokat kan hjälpa till att lösa frågan. Han eller hon kan förhandla villkor med försäkringar och förvaltare sjukhus för att säkerställa att en patient faktureras rättvist för ett förfarande. Om en patient inte kan fullgöra sina ekonomiska skyldigheter, fungerar sjukförsäkringen förespråkar oftast svårt att upprätta en hanterbar betalningsplan. Eftersom så mycket av jobbet handlar om att tala och förhandla med andra, stark kommunikation är avgörande för att lyckas patient opinionsbildning.

En person som vill bli en sjukförsäkring advokat vanligen krävs för att få erfarenhet yrken som är kopplade till sjukvård eller socialt arbete. Många förespråkar hölls tidigare jobb som sjuksköterskor, sjukvård hjälpmedel, medicinsk billers och kodare, kurator eller socialarbetare, där de kunde lära sig mer om vanliga frågor kring försäkringar och patienternas behov. Det finns inga formella examen eller tillstånd kraven för att bli en sjukförsäkring förespråkare, även om många hoppfulla arbetstagare driva certifiering fall manager att förbättra sina meriter och sannolikheten för att hitta ett arbete. I USA, erbjuder kommissionen för mål Certifikatutbildning skriftligt intygar prov till personer som har erfarenhet inom vård och patient opinionsbildning positioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.