Vad är en bra Ansiktsvård regim?

Skin är den största organ i vår kropp och därför kräver uppmärksamhet för att säkerställa dess fortsatta hälsa när vi åldras. Vår hud i ansiktet behöver extra omsorg eftersom det är den del av vår kropp som alltid utsätts för skadliga effekter, t. ex. väder, solljus och föroreningar. För kvinnor dagligen makeup är en annan faktor som bidrar till hudskador på lång sikt.

Medan många män och kvinnor känner till grunderna för ansiktsvård, inte alla åta sig en ordentlig dagligen. Ännu färre inser ytterligare rekommenderade vanor en bra ansiktsvård regim. En daglig ansiktsvård regimen följande fyra enkla steg:

Steg ett: ånga

Det första steget i ansiktsvård är ångande. Ångande hjälper mjuka hud i ansiktet och öppna upp porerna för djupare rengöring. Använd en ansiktsbehandling ångbåt eller helt enkelt blöta en ansiktsbehandling disktrasa i en skål med varmt vatten. Pressa den varma duk lätt och lägg den mot ansiktet och halsen. Sandskädda och tryck försiktigt för en till två minuter.

Steg två: Rengöring

När porer bli helt öppen, gå vidare till andra steget i Ansiktsvård-rensning. Facial rengöringsmedel finns i många varianter såsom krämer, mjölk, gel och skum. Köp en som passar din hudtyp. Undvik rengöringsmedel som innehåller alkohol som denna beståndsdel torkar ut huden. Tryck på det rekommenderade beloppet på handflatan och löddra upp med varmt vatten. I en uppåtgående cirkulär rörelse, massage rengöringen försiktigt på ansiktet och halsen i 30 till 40 sekunder. Skölj ansiktet och halsen helt och klappa dem torra med en handduk.

Steg tre: Toning

Det tredje steget i ansiktsvård är nödvändigt att städa upp all smuts och sot att ni inte lyckades fånga under andra steg. Toner används också för att ta bort eventuella rester från ansiktstvätt som du kanske inte har sköljs ur ordentligt. Häll ut den indikerade summan på en ansiktsbehandling bomull eller rondell. Torka ansiktet och halsen noggrant. Precis som med rengöring, använd en alkoholfri toner för att hindra huden från att torka.

Steg fyra: Fuktgivande

En bra ansiktsvård behandlingen ingår mjukgörande ansiktet och halsen för att hålla huden tillräckligt hydrerad. Använd alltid en fuktkräm som passar din hudtyp. Rätt fuktkräm inte bara lämnar din hud mjuk och smidig, men också hjälper till att jämna ut rynkor och fina linjer i ansiktet. Dot ansiktet och halsen med fuktighetskräm och massera in i huden långsamt och i en rörelse uppåt tills all moisturizer är helt absorberad.

De fyra stegen ovan bör göras två gånger dagligen, morgon och kväll. Bortsett från detta bör dessa ytterligare ansiktsvård rekommendationer också följas:

Exfoliating

Exfoliating hjälper dig att uppnå en strålande hud. Detta beror exfolierande bort döda hudceller från ditt ansikte, vilket unclogging dina porer och tillåta en mer effektiv penetration av ansikts produkter du använder i din dagliga ansiktsvård regim. Efter toning, applicera en peelingen och massera in i ansiktet och halsen i uppåtgående rörelser. Detta kommer att öka blodcirkulationen i ansiktet och därmed ger en hälsosam glöd. Skölj av ordentligt innan återfuktande ansiktet.

Maskering

En mask används i en ansiktsvård behandling på grund av dess förmåga att företaget upp huden på ansiktet och halsen, samt minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Ansiktsmasker finns i olika former, såsom krämer, pulver och löstagbara versioner. Efter rengöring och toning, våta ansiktet med varmt vatten. Jämna ut ansiktsmask noga på ansiktet och halsen. Gör inte ansiktsbehandling rörelser, som leende eller rynkar pannan, medan du väntar på masken för att ställa in. Du kommer att känna att huden i ansiktet skärpa som masken torkar. Lämna det på i 15 till 20 minuter. Ta bort masken genom att skölja bort det med varmt vatten eller helt enkelt peeling det.

Utöver de fyra stegen ovan, peeling och maskering bör göras minst en gång i veckan som en del av din ansikts-vård regim. Kontinuerligt efter alla dessa steg i ansiktsvård håller din hud mjuk, slät och fast, som ni ålder graciöst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.