Vad är Isometrisk Muskel Balansering?

Isometrisk muskel avvägning är en rehabiliterande övning behandling används för att rekonditionera och omskola vissa muskler i kroppen som har blivit kroniskt "semi-avtal" och ojämna. Isometriska eller muskel frigivning, terapi förskrivs av läkare som skall utövas i hemmet, och är initialt administreras i kliniska. Studier visar nu att muskel obalans, även kallad somatisk dysfunktion, är den grundläggande orsaken till en stor andel av rapporterade ryggsmärtor. Detta skulle förklara varför 95% av alla ryggsmärtor har ingen diagnostiserbara orsak sedan muskel obalans vanligen visas inte märkbar i röntgenstrålning.

Muskel Obalansen är lättare att förstå när man föreställer sig hur det muskuloskeletala systemet fungerar. I kroppen skelettmuskulatur arbeta tillsammans genom att flytta i motsatt par. På grund av muskel trötthet, dålig hållning, trauma, tunga lyft, motion, sport, och även känslomässiga stress, en muskel eller muskelgrupp kan gradvis bli kortare och stram, förlorar förmågan att "release", efter en. Kroppen erkänner slutligen denna ständiga "semi-avtal" stat i en serie på muskelspasmer.

Samtidigt, motsatt eller motsvarande kopplats ihop musklerna blir "överbelastade" och svag, förlorar förmågan att kontraktet när det behövs. Dessa parade muskler är oförmögna att arbeta tillsammans i perfekt symmetriska rörelse så småningom orsakar obalans. Som ett resultat av muskel obalanser, leder i kroppen kommer att börja röra sig i annan sätt och så småningom fördelning. Muskelspasmer som orsakas av "semi-avtal" musklerna kommer att tygla blodflödet och nyp nervändar orsakar även den enklaste av rörelser för att bli smärtsamt.

För att återställa balans till en persons muskuloskeletala systemet kommer muskeln släppa terapeuter föreskriva en rad isometrisk muskel balansera tekniker. Med lite övning kan isometriska muskel balansera tekniker omskola "minne" i avtal muskeln att släppa och stretch. En person som lärde att öva isometrisk muskel balans övningar lär sig att försiktigt dra åt muskeln i fråga utan att röra leden. Eftersom nedgången släpps, muskelceller återställa och låta muskeln att förlänga. Med tiden kommer muskeln återgå till sitt normala tillstånd och motsvarande ihopkopplade muskel kommer att följa efter.

Alla utöva tekniker som används för att korrigera muskel obalans använda någon form av mild isometrisk kontraktion. Post Isometrisk Avkoppling Technique (PIR), tillsammans med att vara grunden för många andra former av muskel behandling, anses vara ett av de enklaste men mest effektiva isometrisk muskel balansering tekniker. Genom konsekvent användning, PIR teknik utsläpp snabbt kramper och minskar kronisk smärta. PIR bidrar också till att lirka muskler tillbaka till korrekt "i vila" positioner, öka en muskel utbud av rörelse, och återställa en muskel är biomekaniska funktion.

Muscle Energy Therapy (MET) är en isometrisk muskel balansera teknik som använder muskler reflexer som hjälper till förbättra den totala rörligheten i lederna. Praxis i en klinisk miljö, använder status muskelsammandragningar eller kontrolleras isometriska "minskad frisättning"-teknik, följt av avkoppling och passiv stretching. "Passiv stretching" är en form av stretching som administreras av en utbildad terapeut som ökar rörelseomfång i den relaterade lederna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.