Vad är Emotional trötthetssyndrom?

Emotional trötthetssyndrom är en psykiska tillstånd som redovisas i olika medicinska discipliner. Staten gör vanligtvis en enskild inte kan njuta av alla aspekter av levande och kan progrediera till att innefatta fysiska manifestationer av mentala och känslomässiga frågor. Medan traditionella eller nukleära och sjukvårdspersonal inte alla accepterar begreppet Emotionellt trötthetssyndrom, utövare av alternativ medicin tenderar att bejaka villkoret som ett giltigt medicinskt problem.

Det finns ett antal symtom som förknippas med emotionella trötthetssyndrom eller EFS. Många av symptomen är liknande de som finns i ett antal psykisk ohälsa. En person som lider av EFS kan uppleva ett konstant tillstånd av ångest, tappar intresset för hobbies och aktiviteter som tidigare väckt en hel del glädje och oroa en hel del om mindre frågor. I avancerade situationer kan enskilda börjar uppleva panikattacker kombinerat med en hög grad av känslighet för ljud och en känsla av total hopplöshet och hjälplöshet. Eftersom depression i samband med Emotionell trötthet ökar den enskilde kan börja uppleva muskelspasmer och blir oförmögna till arbete eller interagera med andra människor.

Långvarig och intensiv perioder av stress i allmänhet förstås den trigger som leder till Emotional trötthetssyndrom. Stress är känt att tömma ett antal viktiga mineraler och näringsämnen i kroppen. Med tiden börjar utvidgas och ständig stress att uttömma kroppens resurser, särskilt om personen inte äter ordentligt och får åtminstone ett minimum av regelbunden motion. Kombinationen av dessa faktorer leder till oförmåga av kroppen att bekämpa bort toxiner, som i sin tur banar väg för utvecklingen av de olika symptom i samband med EFS.

Eftersom hälso-och sjukvårdspersonal inte allmänt bekräfta status Emotional trötthetssyndrom, det finns en viss skillnad i uppfattning om lämplig behandling av tillståndet. De flesta metoder medför en återhämtning program som inkluderar kost, motion och rätt kost. Vandring, cykling och motion i det fria är ofta rekommenderas. Byta bearbetade livsmedel med ett stort utbud av råvaror och ångad frukt och grönsaker anses också vara till hjälp. Färska juicer och växtbaserade fusioner bör ersätta kaffe, te och läsk. Låg fetthalt och låg Carb matvanor ofta bidra till att vända situationen för undernäring och hjälper kroppen att börja slåss mot gifter i systemet.

Kosttillskott är också en viktig aspekt av återhämtning. Vitamin C och B-komplex anses viktiga att återställa känslomässig balans. Tillsammans med dessa två tillskott, kalcium, kalium och magnesium bör tas dagligen.

En annan viktig del av återhämtning från Emotional trötthetssyndrom är rådgivning. I avancerad fall bör rådgivning tillhandahållas av en professionell terapeut. Rådgivning med en tillförlitlig och sympatisk clergyperson får också stöd i studsa tillbaka från villkoret. Samtidigt, nära och kära kan också bidra till återhämtning från EFS genom att ge känslomässigt stöd till den drabbade som ofta känner sig värdelös och oönskad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.