Hur väljer jag det bästa Vein kliniken?

Vein kliniker används för att behandla åderbråck och vener spindel. De får använda ven sclerotherapy eller laser terapi som behandling för felaktiga vener i benen. Åderbråck kan orsaka en hel del obehag och smärta, vilket gör den drabbade känner sig trött. Behandla venerna i en ven klinik ger snabb lindring.

Fördelen med att gå till en specialiserad klinik för behandling av dina åderbråck är att läkare och personal vid ven kliniker är väl utbildade vid behandling av åderbråck och vener spindel. Deras erfarenhet innebär att du får bästa möjliga resultat av din medicinska förfarande.

Vein sclerotherapy innebär injicera en saltlösning blandning direkt i den drabbade venen. Om injektionen sker på fel ställe, kommer förfarandet fungerar inte. Dessutom, det område som injiceras med lösningen kommer att bli mycket blåmärken, öm eller kliande. Att ha en läkare som har gjort många förfaranden är en klar fördel.

Välja den bästa ven klinik kan vara svårt. Många ven kliniker göra ett bra jobb av reklam, men det finns inga garantier för att de är bra på att behandla problem ådror. Spendera lite tid att utreda ven kliniker innan du åtar sig att ett.

Om du har några vänner som har fått behandling från en ven klinik, be om rekommendationer. Fråga hur personalen behandlade dem, hur smärtsamt förfarandet och vilken typ av uppföljning vård de fått. Om du tycker detta, be att få se det behandlade området.

Du kan också ringa flera ven kliniker och ett möte för en inledande samråd. De flesta ven kliniker kommer att ge en kostnadsfri konsultation för potentiella patienter. Kliniken ska vara rent, de anställda vänlig och hjälpsam, och du ska inte behöva vänta över 15 minuter efter den planerade utnämningen tid.

När man talar till läkaren, bör du känner att du har gott om tid att ställa frågor. De bör vara angelägna om att ge dig före och efter bilder på tidigare patienter. Slutligen bör man gärna ta en titt på din åderbråck och ge dig en ärlig bedömning av dina möjligheter till behandling.

Om du är nöjd med ven klinik är det dags att överväga kostnaderna. Eftersom ven behandling anses allmänt som kosmetisk kirurgi, förvänta dig inte ditt försäkringsbolag att betala för det. De flesta ven kliniker kommer att ha flera betalning planer och kommer att arbeta med dig att hitta det bästa alternativet för din ekonomiska situation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.