Hur väljer jag det bästa HMO Plan?

Välja det bästa HMO plan rekommenderas alltid, men inte alla människor har betydande val i denna fråga. När människor får sina sjukförsäkring genom en arbetsgivare kan de inte har ett val. Ett enskilt företag kan väljas som HMO, och vissa arbetsgivare inte ens erbjuda en HMO plan. Å andra sidan, de som inte har alternativ kan sluta med en massa val och som kan verka överväldigande. Det finns några enkla sätt att avgöra vilken HMO plan är bäst, och dessa ingår bl. a. att utvärdera kostnader och tittade på leverantörer tillgänglig under planen, jämföra avstängningar och forskar planera tillfredsställelse och legitimitet.

Kostnaderna kommer naturligtvis att vara en viktig faktor för många människor att välja en HMO plan. Det är oftast sant att HMOs till lägre kostnad än offentliga postoperatörer för att de kräver människor att arbeta med läkare och närstående och sjukvårdspersonal som är en del av hälso-och underhållsorganisationen. Att begränsa människor att få vård från medlem vårdpersonalen kraftigt begränsar kostnaderna, och de flesta människor måste gå igenom ett förhandsgodkännande process och kräver en remiss om de vill se en specialist. De olika kostnaderna faktorer att beakta omfatta totala månatliga kostnaderna för inskrivning, kostnader för copayments och belopp självrisker.

En mycket billig HMO plan kan vara lockande, men bara om det verkligen kommer att ge hälso-täckning behövs. Eftersom HMOs kräver människor att använda professionella organisationens hälsa, det är viktigt att kontrollera hur många av dessa finns tillgängliga lokalt. Inte bara check för primärvården läkare, men även kontrollera specialister som kan behövas. Har planen kontrakt med en massa terapeuter, sjukgymnaster, hjärtläkare, barnmedicin, etc? Det är värdefullt att titta på lokaler människor kan använda också, speciellt sjukhus.

Varje HMO plan bör också bedömas efter vad den utesluter. Kommer ett privat plan inte omfatta till förhållanden i flera månader? Har HMO verkligen ger en rimlig täckning, och ingår också att omfatta saker som hjärttransplantationer, benmärg transplantationer, och operationer? Var noga med att fullt ut förstå vilka typer av vård inte kommer att erbjudas innan du registrerar dig.

Slutligen finns det några sätt att forskningsplanen kvalitet eller tillfredsställelse. US News World Report , ger ut en årlig rankning som sammanställs av den nationella kommittén för kvalitetssäkring, men några små planer kanske inte visas. Om planen är lokal, fråga runt för att se om vänner eller bekanta använder den. När folk har minskat ner sitt val till ett par planer, kontrollera att de är juridiskt verksamhet med den statliga försäkringar kommissionären och Better Business Bureau. Det finns försäkringsbedrägerier av olika typer, och det är viktigt att inte lämna en cent över till ett företag utan göra så att företaget är trovärdigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.