Hur undviker jag Freshman femton?

"nybörjare femton" eller "högskola femton" är den vikt som gjorts av många unga män och kvinnor när de kommer in college. Merparten av denna vikt är vanligtvis vunnits under de första året på college, vilket skulle förklara namnet "nybörjare femton," men i vissa fall kan viktökning förlänga hela fyra års universitetsstudier.

Det finns många anledningar för "nybörjare femton. " Med kraven på college klasser och prov, många studenter vänder sig till snabbmat som sin huvudsakliga källa till näring, vilket i sin tur hamnar stapla upp pounds ganska snabbt. Täta partier och sena småätande också bidra till "nybörjare femton. " Här är några snabba tips om hur du förbli smal genom college.

  • Välj studenthem maten noggrant. Välj lättare alternativ, t. ex. potatismos, över de tyngre, liksom franska frites, och be om extra grönsaker i stället för en sida portion ris.
  • En av de vanligaste orsakerna till "nybörjare femton" är omsorgen paket föräldrar skickar ofta till studenter i fjärran högskolor. Även om det är inget fel med hemlagad mat, få extra rik choklad kakor varje vecka kommer att göra din kost inte bra.
  • Undvik sent på kvällen äter i studenthem. Även småätande är inte nödvändigtvis dåligt, studenthem snacks ofta består av pizza, kaloririka drycker och choklad eller godis. Är den typ av snacks snarare än den tid det som gör detta ett gemensamt bidrag till "nybörjare femton. "
  • College stress är ytterligare ett skäl till "nybörjare femton" är så vanligt förekommande. Inför krav klasser, läxor, och på grund rapporter, många studenter vänder sig till småätande som ett sätt att hantera. Om du känner för småätande under studietiden, välja lättare alternativ som icke-smörade popcorn, saltine kex, eller morötter baby.
  • Fler och fler universitet erbjuder nu gratis idrottsaktiviteter eller gym tillgång till sina elever i ett försök att hjälpa dem att undvika "nybörjare femton. " Utnyttja de möjligheter genom att göra sport en social aktivitet snarare än något du skulle göra "när du har ledig tid för det. "

Det viktigaste du kan göra för att undvika "nybörjare femton" är ihåg att grunderna i näringslära. Försök att hålla aktiv och inte gör maten i centrum för dina möten. Den "förstaårselev femton" kommer att hålla sig borta om du jobbar på det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.