Hur ofta ska jag Ansök Moisturizer?

använda en fuktkräm är vanligt för många människor. I vissa fall, med hjälp av en lotion eller mjukgörande kräm beror på önskan att bevara smidig och frisk hud. Vid andra tillfällen är fuktighetsbevarande användas som ett verktyg för att rätta till någon typ av hudproblem, kanske få befrielse från klåda, repor eller torrhet i samband med en medicinsk fråga. Frågan om hur ofta tillämpas återfuktare är en vanlig en, med det svar baserat på uppgifter om den enskilda situationen. Här är några exempel på vanliga orsaker att använda fuktighetskräm och hur ofta tillämpning kan vara nödvändig.

För den som ägnar sig åt en regim av hudvård att bevara friska hy, fuktgivande regelbundet är viktigt. Frekvensen av tillämpningen lotion kommer att baseras på hur mycket naturliga olja huden håller. För vissa människor, med lotion för att återfukta huden efter det dagliga badet hjälper till att återställa fukt som togs bort med hjälp av tvål. För personer med hud som lutar mot att vara fet, väljer att återfukta varannan dag eller ens två gånger i veckan kan vara tillräckligt för att upprätthålla en skälig mängd fukt i huden.

Om det finns någon form av medicinskt problem som gör att huden torkar ut, fuktgivande minst en gång om dagen och ibland mer som kan lindra besvär och även långsamma skador på huden. Till exempel människor som lider av eksem brukar klia en hel del. Den naturliga tendensen är att skrapa kliar, vilket ytterligare förvärrar huden och orsakar skador. Fuktgivande dagligen eller till och med två gånger om dagen med ett medicinskt fuktkräm kan lindra klåda avsevärt och förhindra skador från frekventa repor.

Fördelarna med att använda bodylotion är inte begränsade till vuxna eller till ett kön. Varje människa kan ha nytta av en mjukgörande kräm eller lotion från tid till annan. Barn som spelar utanför rutinmässigt använda solskyddsmedel. Men att tillämpa en liten mängd luktfri lotion efter dusch eller bad kan hjälpa till att hålla unga huden smidig och mindre känslig för uttorkning.

Men normalt tror inte i termer av att använda hudkräm. Däremot kan tillämpningen av en luktlös fuktgivande agent på områden som armbågar, hälar och bollar på fötterna förhindra att dessa problemområden från utvecklingsländer grov torr hud som kommer att orsaka problem senare i år. Ta en stund att tillämpa lotion precis efter en dusch en eller två gånger i veckan kommer vanligtvis vara så stor att en stark och frisk hud i områden som tenderar att bli torr.

Som en allmän tumregel, efter en dusch eller bad är en bra tid för någon att tillämpa fuktkräm. På den tiden, huden innehar en liten del av det vatten som används för bad. Fuktgivande produkter kommer att bidra till att konstatera att fukt i och låter det genomsyra huden. Om inte huden är mycket fet, med fuktkräm dagligen kommer inte att orsaka några problem. Dock bör personer med särskilda hudåkommor konsultera en hudläkare för att avgöra om återfuktande bör ske mer eller mindre ofta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.