Hur kan jag få mitt Tatueringar bort?

Ibland liv förändringar kräver avlägsnandet av en tatuering, vilket kan vara en dyr, smärtsam och utdragen process. Om du har en tatuering som du ångrar, det finns ett antal tatuering borttagning alternativ att överväga. Precis som i fallet med de flesta medicinska ingrepp, bör du konsultera en specialist som kan hjälpa dig att välja ut den metod som är rätt för dig. Patienterna bör vara medvetna om att ingen tatuering borttagning teknik återställer huden i dess ursprungliga skick, och att det därför är viktigt att tänka innan du bläck! .

En av de vanligaste teknikerna tatuering utvisning laserkirurgi. Laser tatuering borttagning bort en tatuering genom att fokusera på bläcket med ljusfenomen som kommer att bryta upp den. När bröts upp under huden kommer bläck framföras av immunsystemet. Laserkirurgi inte bort tatueringar i ett sammanträde, dock: stor fyrfärg arbete kan ta över tio behandlingar för att ta bort. De långsiktiga effekterna av upprepade laserbehandlingar kan ingå allvarlig ärrbildning, vilket gör tatuering borttagning alternativ mest effektiva för små tatueringar i mörkt bläck. Laserkirurgi för tatueringar i ljuset bläck kan vara väldigt dyra och kräver många sammanträden.

Ett annat alternativ är kirurgisk excision. Kirurgiska ingrepp innebär fysiskt klippa bort tatuering och suturering såret stängda. Större tatueringar kommer att kräva en HUDTRANSPLANTANTAT från ett annat område av kroppen. Även kirurgiska ingrepp kommer att avlägsna alla spår av bläck, kommer den även lämna ett ärr. Vanligtvis en lokalbedövning används för detta tatuering borttagning teknik och blödning kan kontrolleras med diatermi verktyg.

Tattoo avlägsnande kan också ske genom dermabrasion, en teknik där huden är fryst och sedan slipas eller slipat. Dermabrasion tar bort det översta lagret av huden tillsammans med lagret i vilken färgen sjunker och tid läkningen kommer att variera beroende på hur stor tatuering var. Dermabrasion kräver också hjälp av särskilda förband tills huden har vuxit tillbaka över platsen.

Efter en tatuering borttagning förfarandet är patienter instrueras att undvika solljus och mycket vatten. I de flesta fall bör solskyddsmedel bäras på platsen för tatueringen bort också, som huden kommer det att finnas mer känslig och därför är mottagliga för solbränna. Uppföljning besök är också ofta skyldig att se till att såret läkt ordentligt.

För ungdomar som vill tatuera avlägsnande, liksom före detta gängmedlemmar, det finns program för att hjälpa betala för processen. De flesta sociala tjänster myndigheter kan hänvisa berörda parter att en tatuering borttagning biståndsprogram. För andra personer, vara beredda att betala en stor prislapp för tatuering borttagning. I vissa fall kan borttagningsproceduren lägga till upp till många gånger den ursprungliga kostnaden för tatueringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.