Vad är tidig klimakteriet symtom?

symptom på klimakteriet kan vara olika för varje kvinna, särskilt i ett tidigt skede av klimakteriet. Erkänner tidig menopaus symptom kan hjälpa kvinnor att identifiera detta liv övergång tidigt, så att de kan utveckla en lämplig behandling och förvaltningsplan för vistelse så bekväm som möjligt under klimakteriet. Behandling för klimakteriet kan ges av en allmänläkare, en endokrinolog, en gynekolog eller en åldringsforskaren, och patienter kan vilja intervjua flera läkare för att hitta en som de känner sig bekväm med.

Menopause är en rad fysiska förändringar som kvinnor när de blir äldre. Under klimakteriet, stängs det reproduktiva systemet i huvudsak nedåt, förhindra framtida graviditeter, och kvinnors kroppar kan förändras ganska radikalt på grund av olika hormonnivåer. Uppkomsten av klimakteriet kan variera, som regel, om klimakteriet inträffar före 45 års ålder det som kallas tidig debut eller för tidig menopaus, medan klimakteriet som inträffar efter denna ålder kallas mogen klimakteriet.

Oavsett om tidig debut eller för tidig, tidig menopaus symptom är i regel ett direkt samband med hormonella förändringar som sker i produktionen av vissa reproduktiva hormoner nedgång. En av de vanligaste tidig menopaus symptom är oegentligheter och på sikt upphör menstruationen. Kvinnor kan också drabbas av nattliga svettningar, värmevallningar, huvudvärk, en surrande känsla i deras öron, viktökning, ömhet i brösten, vaginal torrhet, hudförändringar, humörsvängningar, bortfaller minne, förvirring, muntorrhet, kramper, leder värk och smärta , förändringar i sömnmönster, och en förändring i struktur och täthet av kroppshår.

symptom på klimakteriet kan debut mycket långsamt eller mycket plötsligt, beroende på kvinnor. Kvinnor som upplever tidigt insättande klimakteriet som en följd av operation eller hormonbehandling kan få tidig menopaus symptom som verkar mycket snabbt, och de kan uppleva mycket svåra symtom som klimakteriet inträffar vid supersnabbt. Kvinnor som övergången till klimakteriet naturligt kan få mildare symptom som bygger upp i intensitet över tiden.

Under premenopause, även känd som klimakteriet, kvinnor börjar uppleva tidig menopaus symptom, men deras reproduktiva skrifter fungerar fortfarande . Premenopause kan pågå i flera år som kroppen sakta övergångar, som ger kvinnor tid att förbereda. Ett antal tekniker kan användas för att klara symptom på klimakteriet, även med hjälp av mediciner för att hantera svåra symtom, med hjälp av massage och sessioner karosseri bidra till att lösa fysiska obalanser, gå på psykoterapi för att hantera känslomässiga problem, och utnyttja moisturizers och krämer för att klara torka hud och sjunkande vaginal smörjning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.