Vad är några buken övningar?

För många människor, magmusklerna är en av de mest riktade muskel grupper och områden av kroppen, men kan vara den svåraste att tonen. Rutinmässigt utför goda buken övningar kommer signal och stärka detta område över tiden, förutsatt att de görs på rätt sätt och med regelbundenhet. Studier som genomförts för att avslöja de bästa buken övningar för toning och bygga centrala buken styrka har visat att vissa varianter av buken crunches är bättre än andra. Prova följande buken övningar tona och stärka magmusklerna.

Cykel-stil buken crunch mål magmusklerna utan onödigt stress på andra delar av kroppen när de utförs korrekt. För att utföra denna buken övning ligga platt på rygg med armarna böjda bredvid huvudet. Ta dina ben upp och böjer knäna, att föra dem upp på en vinkelrät vinkel mot din torso genom en serie av upprepade cykel trampa rörelse. Höj din överkroppen att växelvis röra vänster armbåge på höger knä och din högra armbåge till vänster knä.

I en liknande övning, ligga platt på golvet, vilket ger benen upp till nära vinkelrätt med din torso, men lite böjda knän. Höj din överkroppen något i en serie av upprepade crunches. Du kan också använda en övning bollen placeras i mitten av nedre delen av bålen, med benen böjda och fötterna isär för att stabilisera dig. "Roll" din överkroppen upp från bollen för att uppnå samma buken kritan. Kom ihåg att reglera din andning när du utför buken övningar, andas in när du flyttar till kritan position och utandning flyttar ut.

Om du har tillgång till ett fitnesscenter, har en personlig tränare eller träna instruktör visa dig hur man använder utrustning som mål bukmuskulaturen. Du kan också registrera dig för träningen eller dans klasser som innefattar buken övningar in i rutiner. Om du föredrar att träna ensam, överväga att be en av dina gym eller fitness center personliga tränare för att visa det korrekta sättet att utföra buken övningar så att du kan härma tekniken hemma. Motion videor finns också som visar olika buken övningar.

Kom ihåg att nyckeln till att stärka och tona magmusklerna är regelbundenhet, upprepning och korrekt teknik. Mest buken styrkeövningar är låg påverkan på resten av kroppen, vilket gör dem lämpliga för nästan vem som helst att börja och arbeta upp till högre repetitioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.