Vad är några Postpartum övningar?

Efter att ha barn, många kvinnor är oroliga börjar utöva eller återgå till sin tidigare rutin. Det är ofta rekommenderas att kvinnor lättare tillbaka till träning och rådgöra med sin läkare eller barnmorska innan så sker. Beroende på vilken typ av födelse och eventuella komplikationer som uppstod, skulle fler återhämtningstid behövs före början postpartum övningar. Ibland kan en separation i bukmusklerna kallade diastasis Recti kan förekomma under graviditeten. Detta är en omständighet som bör åtgärdas innan du utför några buken övningar.

Några av de viktigaste förlossning övningarna är de som bidrar till tonen musklerna i bäcken-regionen. Dessa kan ofta göras kort efter förlossningen och hjälper kontrollera blåsan läckage och läka en episiotomi eller perineal slita. Kegel övningar stärker musklerna i bäckenbotten och görs av upphandlande och släppa muskler som används för att stoppa flödet av urin. Kegels är vanligtvis i set och en vanlig teknik är att ingå avtal musklerna med upp till 10 sekunder, release, och upprepa upp till 20 gånger. Ett set som detta kan upprepas under hela dagen.

bäcken lutningar är effektiva för att stärka magmusklerna och är ofta rekommenderas som postpartum övningar. En bäckenben lutning görs liggande på rygg med böjda knän och fötterna platt på golvet. På en inandas, är magen och musklerna skinkan åt att rulla höfterna bakåt tills den nedre delen av ryggen lyfts från golvet. Denna position innehas i tre sekunder och släpps sedan ut på en andas ut. Det är vanligt att starta med fem bäckenet lutningar, bygga upp till 15 upprepningar.

Vissa postpartum övningar verkligen genomförs med barnet. En isometrisk buken kontraktion kan ske genom att starta i samma position som bäckenets lutning med barnet höll på toppen av magen. På en inandas, är abs avtalad och barnet lyfts rakt upp. På andas ut, är abs avslappnad som barnet sänks. Upprepa detta för 10-15 repetitioner kommer att bidra till att stärka mag-och kärna muskler.

Arm och övningar axeln med en lätt hantel hjälp att tona och stärka muskler som krävs för att bära och lyfta barnet. En till två uppsättningar av 12-16 repetitioner av sidled höjer lockar bicep och tricep kickbacks kan vara mycket effektiv postpartum övningar. Ändrad push ups, som avslutats mot en vägg eller på knä, kan också hjälpa till att bygga överkroppen styrka.

Ny mammor ofta att promenader är ett av de bästa formerna av förlossning aerob träning, eftersom det kan göras med barnet i en barnvagn eller bärsele. Det finns många postpartum utöva grupper och klasser som innehåller barnvagnen gå med hela kroppen konditionering, som ger modern möjlighet att utöva med sina barn medan interagerar med andra föräldrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.