Vad är några Hemlagad hårfärgningsmedel?

Kommersiella hårfärgningsmedel kan göra färga håret lätt, men till ett pris. De kan vara hårda på håret och lämnar det skadat och sprött. De kan även utgöra en risk för din mentala och fysiska hälsa. Om du vill krydda upp ditt liv med en annan hårfärg, men inte vill handskas med en massa kemikalier, anser hemgjord hårfärgningsmedel.

Det finns många olika produkter som kan användas för att färga ditt hår. Många av dessa objekt är förmodligen i köket just nu. Till exempel kan du använda karamellfärg eller pulveriserad drink mix för att färga håret tillfälligt. Framställda av sådana produkter, hemgjord hårfärgningsmedel kan användas för att producera allt från ljust gul till mörkt rött eller blått, utan obehagliga effekter typiska kemikalier i hårfärgningsmedel. Kool-Aid drink mix är en populär favorit för att göra hemlagad hårfärgningsmedel i chockerande färger.

Använda pulverform drink mix eller färgämne för att göra hemmagjord hårfärgningsmedel kan kräva ett visst mått av experimenterande. Vissa hårtyper och färger kan se mindre märkbara effekter. Erfarna Kool-Aid färgning användare ofta talar blekning mörkare hår innan du försöker färga den.

Om du är hopp om att hitta en hemmagjord hårfärgningsmedel för att täcka din grått, överväga att använda salvia och rosmarin. Enkelt sjuda salvia och rosmarin i vatten i ca en halvtimme. Nästa låt blandningen dra i flera timmar. Efter den tilldelade tiden har gått, gäller blandningen till ditt hår och låt det tills det är torrt. Slutligen, skölj och torka håret som vanligt. Du kan behöva upprepa processen varje vecka för att få den nyans du vill ha.

En annan hemmagjord hårfärgningsmedel kan skapas med valnöt skal och vatten. För att göra detta färgämne, helt enkelt koka skal i vatten i ca 15 minuter. Efter kokning, stam blandningen och använda flytande färg ditt hår. Detta hemgjord hårfärgningsmedel är bra för att göra brunt hår mörkare.

Det finns massor av hemlagad recept hårfärgningsmedel som finns på Internet. En enkel sökning kan ge tusentals intressanta idéer. Tänk på att vissa recept är tänkta att förbättra din naturliga hårfärg eller täcka grått hår, medan andra är avsedda att ge ett helt annat utseende. Ta dig tid att göra lite forskning och du är säker på att hitta en hemmagjord recept hårfärgningsmedel som är rätt för ditt hår och ger dig frihet från giftiga hår kemikalier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.