Vad är några Fettförbränning övningar?

Det finns många olika typer av fett brännande övningar som är populära i dag. Eftersom viktökning uppstår när kroppen tar in mer energi att det brinner, inklusive fett brännande träning i din dagliga rutin är viktigt. Eftersom det finns så många olika fettförbrännare aktiviteter att välja på, anpassade träning kan skapas genom att kombinera flera olika övningar baserade på personliga preferenser och livsstil. Populära fettförbränning övningarna ingår hjärt kickboxning, cykling, rodd, aerobics och löpning.

Löpning kan bränna upp till 300 kalorier per 30 minuter. Eftersom detta arbete sätter stor press på ben och fötter, det är inte ett bra val för de med knä eller andra problem ben. Bra skor som stödjer fötterna och lägga vadderad komfort är mycket viktiga för löpare. Rask promenad kan bränna cirka 180 kalorier per 30 minuter och är en perfekt övning att börja med innan de inriktar sig enbart på gång.

Aerobic fettförbränning övningar varierar i mängden kalorier de bränner beroende på deras intensitet. Skonsamt aerobics innebär mindre intensiv arm och rörelser ben, medan en hög inverkan aerobics kräver en högre mängd energi förbrukas. Det är bäst att befälhavaren låg aerob träning pass för uppflyttning till stor genomslagskraft aeroba fettförbrännande övningar.

Rodd är en populär fettförbränning uppgift eftersom det kan göras både under båtsäsongen och inomhus med det här redskapet. En del människor föredrar bergsklättring och detta kan även ske utomhus eller på bergsklättring väggar i gym. Både rodd och bergsklättring verksamhet kan bränna upp till 400 kalorier på 30 minuter.

Cykling är en annan av de fettförbränning övningar som kan göras både utomhus och inomhus. Trampa en motionscykel i en långsammare takt eller cyklar på raka vägar bränner cirka 200 kalorier på 30 minuter, men snabbt trampa och ridning uppåt kan öka fettförbränning upp till 400 kalorier.

Cardio kickboxning är en mycket aktiv motion. Flytta armar och ben på en lägre intensitet kan bränna cirka 300 kalorier per 30 minuter. Stor inverkan cardio kickboxing övningar kan bränna upp till 500 kalorier på 30 minuter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.