Vad är några Cancer Varningsmärkning?

Det är svårt att beskriva tecken cancer varning eftersom vissa typer av cancer kan ha några symtom i början. Olika områden på kroppen drabbats av cancer kommer inte att ha samma symptom. Ett annat problem med utvärdering av skyltar cancer varning är att många av dessa tecken kan indikera andra medicinska tillstånd. Allmänt, att en bra regel att följa är att människor ska se en läkare om de notera dessa tecken. Men försök att inte vara alltför orolig för symptom innan du besöker din läkare.

De viktigaste kännetecknen cancer varning brukar delas upp i listor. American Cancer Society har en utmärkt lista av sju symtom som kan tyda på vissa typer av cancer. Dessa sår på huden som står emot helande, klumpar på bröstvävnad eller någon annanstans i kroppen, blödning eller utsläpp från ett område av kroppen som är ovanligt, betydande förändringar i blåsan eller tarmen beteende, hosta eller heshet i halsen det betyder t lösa, svårigheter att svälja eller kroniska matsmältningsbesvär, och snabba förändringar av vårtor eller mullvadar.

Listan försök att täcka tecken cancer varning för större system i kroppen. Det är lätt att se att dessa symtom är potentiella indikatorer på andra villkor. Till exempel sår som inte läker kan föreslå infektion eller förändringar i urinblåsan beteende kan vara symtom på njure eller stenar i urinblåsan. Även om det är viktigt att se en läkare när dessa symptom finns en enda skylt cancer varning innebär inte en person har cancer.

Läkare brukar se på en hel del symptom som tyder på cancer. "Bladder förändringar" är en bred kategori och läkare kan se att mer specifika tecken som tyder på vissa cancerformer. Män som har nedsatt urinproduktion och problem med att använda badrummet kan vara symtom på prostatacancer. Andra symtom på prostatacancer innefattar att behöva kissa ofta, smärtsam urinering och blod i urinen eller sperma. Blåsor förändringar kan också ha samband med cancer i urinblåsan. Bloody urin och smärta vid urinering är vanligt att personer med denna cancer.

inser potentialen cancer varningsskyltar kan vara ett stort steg i kvarvarande friska. Tyvärr senare diagnoser av cancer är en utmaning att behandla och överlevnadsförmåga flesta cancerformer ökar med en tidig diagnos. Det är viktigt att inse att inte ha dessa symtom inte kan garantera en person som inte har cancer. Vissa former av cancer kan finnas under en lång tid innan de börjar orsakar märkbara symptom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.