Vad är fokus för ADHD Research?

Det finns ingen enda fokus i forskning om ADHD (ADHD). Snarare är det övergripande målet att inte bara arbeta på att hitta en lösning eller botemedel, men också att förstå tillståndet: s grundläggande orsakerna. För att göra detta måste forskarna först förstå hur ADHD individer är olika än resten av befolkningen. Detta omfattar inte endast tittar på neurologiska skillnader, utan också på skillnader i den allmänna akademiska och sociala resultat. Förbättra dessa föreställningar genom läkemedelsbehandling eller undervisningsmetoder, är också en viktig del av forskningen.

Om ADHD forskning kan bidra avslöja varför hjärnan beter sig annorlunda för dem med villkoret kan det finnas ett sätt att motverka dessa fysiologiska processer, eller åtminstone avgöra vad som orsakar dem. Genom magnetisk resonanstomografi (MRT) och andra tekniker bildbehandling har man upptäckt att utvecklingen i hjärnan på en ADHD enskild vinning längs ett normalt sätt, men är långsammare i prefrontala cortex. Detta är det område i hjärnan som är särskilt viktigt för uppmärksamheten och kontrollen av åtgärderna. Ett centralt tema i ADHD forskning är att ta reda på vad som orsakar detta möjligt.

ADHD forskningen fokuserar på läkemedelsbehandling, som allmänt betraktas som ger den bästa möjligheten att hjälpa dem som redan drabbats. Även om det finns några som svarar på vissa typer av droger, andra visar ingen fördel av läkemedel. Aktuell ADHD forskning är inriktad delvis på detta mysterium. De vanligaste läkemedel Ritalin ®, Adderall ® och Concerta ®. Studier som omfattar effektiviteten av dessa läkemedel är vanligt förekommande.

För närvarande finns det en debatt över några av dessa läkemedel, med motstridiga studier som publiceras. En studie släpptes 2009 av University of California i Berkeley föreslog att barn på ADHD narkotika tjänat högre provresultat än ADHD barn inte på läkemedel. En annan studie i samma år föreslog de multimodala behandling om barn med ADHD, det finns väldigt lite effekt alls. Dessa två studier dra motsatta slutsatser tyder på frågan är långt ifrån löst.

undervisningsmetoder annat område av ADHD forskning som fokuserar på lösningar på problemet. Ofta kan det ADHD barnet presterar inte lika bra på en traditionell skola med traditionella undervisningsmetoder. Därför är forskningen fokuserad på hur man kan undervisa dessa barn genom användning av multimedia och andra verktyg. Vidare studier de bästa sätten att bryta upp dagen, den optimala tiden för undervisning, och hur man ska hantera dåligt beteende händelser. Forskningen behandlar också till förmån för tidiga insatser och hur få behandlingen startade tidigt kan förbättra prognosen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.