Vad är Tillfälliga Medical Insurance?

Tillfälligt sjukförsäkring är en medicinsk försäkring plan som är utformad för att ge tillfälligt täckning, klassiskt för ett år eller mindre. Det finns ett antal skäl för folk att använda tillfälliga sjukförsäkring, från önskan att se till att en studerandes hälsa skall täckas under sommaren när Studenthälsan planer ineffektivt att vilja täcka ett gap mellan utgången av en försäkring och det datum då en ny träder i kraft. Många hälso försäkringsmäklare kan skriva en policy för kunder som behöver tillfällig sjukförsäkring.

Denna typ av sjukförsäkring utesluts vanligen till förhållanden, vilket gör det olämpligt för människor med kroniska sjukdomar som kräver regelbunden behandling, tillsammans med personer som just har fått diagnosen medicinska problem. Dessutom brukar inte omfattar förebyggande vård såsom physicals och medicinska filmvisningar, vilket är något viktigt att tänka på.

Vad tillfälliga sjukförsäkring täcker är stora kostnader för läkarvård, t. ex. i samband med en olycka eller uppkomsten av ett akut tillstånd, tillsammans med kostnader såsom föreskrifter, följa upp besök, och så vidare. Liksom andra typer av försäkringar, kommer det oftast med en självrisk, och det kan också copays eller coinsurance, som kräver patienterna att täcka delar av sina egna kostnader sjukvård. Ju högre självrisk och copays, det billigare att politiken kommer att bli, så patienter som bara behöver tillfällig sjukförsäkring för en kort tid vill kanske överväga att justera villkoren i sin politik för att få bidraget ned.

En av de bästa tiden att handla för tillfällig sjukförsäkring är innan en försäkring har löpt ut, eftersom detta kommer att innebära att det inte finns några luckor i en patients försäkringsskydd. Människor som är erhålla försäkring för första gången eller efter en period av inte är försäkrat kan finna det mer utmanande att get tillfälliga health försäkring, även om de har godkänts för ett långsiktigt politik, som inte sparka i gång. Vissa försäkringar kan erbjuda människor tillfälligt alternativ som en del av deras totala täckning, som i fallet av en skola som ger eleverna att köpa in en tillfällig försäkring plan, så att de täcks under resa eller under inte inskrivna i skolan.

Den tid som omfattas av temporär sjukförsäkring varierar. Vissa försäkringsbolag begränsa specifikt täckning, med tre år ofta är ett absolut maximum. Andra har kanske inte givna ramar, men de kan uppmuntra kunderna att arbeta vidare med andra planer, om de är intresserade av långsiktig täckning. Tillfälligt sjukförsäkring kan även erhållas tillsammans med en annan försäkring, om kunderna har en försäkring som inte täcker alla deras behov och de vill se till att de kommer att ha tillgång till alla de försäkringsförmåner som kan behövas för att få tillgång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.