Hur väljer jag det bästa Lip Plumper?

knubbig läppar är en populär trend i skönhet är många kvinnor som väger sina alternativ när man överväger hur man får läpp volym enkelt och snabbt. Injektioner kan vara smärtsamt och dyrt och kräver ett engagemang som många kanske inte är bekväm med. Alternativet till injektioner satsar på en kvalitet läpp plumper som kan knubbig läppar genom lokal applicering. Att hitta den bästa lip plumper, bör konsumenterna leta efter vissa ingredienser som ingår i produkten.

En av de viktigaste ingredienser som finns i den bästa lip plumper är peptider. Peptider som dipalmitoyl hydroxiprolin och Palmitoyl oligopeptide uppmuntra produktionen av kollagen och hyaluronsyra i läpparna. Denna ingrediens kan faktiskt vara upp av huden matris av läppar och börja arbeta vid första kontakt med den.

Använda en produkt med kamfer, mentol, L-arginin eller vitamin B kan öka spridningen av blodflödet i läppar och få dem att svälla, vilket ger bäraren läppen volym. Dessutom ingredienser som innehåller E-vitamin kan hjälpa näring åt läpparna och förhindra peeling och chapping. Ingredienser som Ceramide och candelillavax vax låsa in fukten i läpparna. Retinols som retinaldehyde kan släta ut fina linjer på läpparna och förbättra hudens struktur genom att främja kollagen syntes. De bästa läpp plumper kommer att innehålla ett eller flera av dessa ingredienser.

Även om det finns ingredienser som med rätta kan uppmuntra feta läppar, det finns andra som bara irriterar läpparna och få dem att svälla i allergisk reaktion. Niacin, ingefära extrakt, pepparmynta olja och kanel löv olja kan alla bidra till torrhet och irritation i mun som kan ge resultat på kort sikt men kan leda till långsiktiga negativa effekter. Den bästa läpp plumper tillgängliga för en konsument kommer att innehålla mindre irriterande ingredienser än dessa.

Lyckligtvis är den bästa lip plumper för en kvinnas läppar som kan komma i olika nyanser för att passa användarens önskemål eller smink stil. Även ett lip plumper finns bakom nästan vilken nyans och färg, en kvinna, konsument bör undvika dem med aktiva ingredienser som är kända för att orsaka personskador, allergiska reaktioner. Dessutom bör konsumenterna vara skeptisk till produkter som marknadsförs som innehåller aktuella eller marina kollagen ingredienser. Medan produkter kan innehålla kollagen kan kollagen inte kan absorberas genom huden eller öka produktionen av kollagen i läpparna. De med känslig hud bör överväga att testa en lip plumper på en begränsad del av läpparna innan du investerar i en full storlek av produkten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.