Hur identifierar jag en Darvocet narkotikamissbruk?

Darvocet missbruk är ett allvarligt tillstånd som innebär en stor hälsorisk. Dessa beroende av Darvocet är i fara av två skäl. Det blir mycket lättare att överdosera medicinen, och överdoser på en av ingredienserna, dextropropoxifen, kan snabbt vara giftigt och leda till dödsfall. Darvocet kan dessutom bidra till betydande och oåterkallelig leverskador grund av att läkemedlet innehåller paracetamol. Risk för leverskada är möjlig även när Darvocet tas i föreskrivna mängder, om en person som också dricker alkohol regelbundet.

Individer som tror att de har Darvocet missbruk kan leta efter följande tecken:
 • Med mer Darvocet än vad som är föreskrivna
 • Begäran om ytterligare Darvocet av läkare med fejkade smärta
 • Använda flera läkare att få flera recept av medicineringen
 • en viss känsla av att behöva sin medicin för att förbli funktionella
 • använda medicinering som Darvon eller dextropropoxifen
 • Använda Darvocet på icke godkända sätt, till exempel krossning och andas in den eller injicera den
 • be andra att ge dem ett par piller av medicineringen
 • stjäla medicinen från andra
 • Konstant behov av medicinering och ständigt tänka på att ta det eller få det

De som slutar att ta detta plötsligt MED kunna identifiera de är beroende av Darvocet om de får abstinensbesvär. Utträde ur denna medicin kan vara extremt smärtsamt och svårt. Symtomen omfattar intensiv smärta, illamående, diarré, restless legs syndrome, sug efter medicinen, kraftig svettning, och inre rastlöshet (kallas akatisi).

Massor av människor har en älskad de misstänker kan ha Darvocet beroende. Några tecken kan inkludera människor i detta tillstånd är mer avskilt och privat. De med stora missbruksproblem som kan få något annat sätt att få MED stjäla, har ofta ekonomiska problem, och kan ljuga om sina handlingar. Med tiden beroende av detta läkemedel kan orsaka humörsvängningar, och vissa människor ändrar vänner eller sociala grupper också, även om detta inte alltid är sant.

hälso-och sjukvårdspersonal måste också titta på symptom på missbruk av Darvocet. De kan misstänka detta villkor när människor ber om mer av medicinen än vad som behövs för att behandla ett tillstånd. Dessa beroende kan också rapportera försvunna eller stulna medicin. Vissa fysiska tecken kan vara närvarande också, som gulsot (gulfärgning av hud eller ögon) som antyder leverskada.

De flesta människor behöver hjälp för Darvocet beroende, och är bättre hjälp om de kan säkert avbryta medicineringen i en drog /alkohol-anläggning missbrukarvården, där allvarliga missbruk kan kräva vissa andra mediciner för att lugna abstinenssymtom. Vissa människor gör sluta cold turkey, men symtom som paranoia kan utveckla och göra en person orimligt eller en fara för sig själv. En metod för att behandla detta tillstånd är mycket snabba detox, men inte alla kräver det.

Även när en missbrukare person slutar att ta detta läkemedel, och även efter fysiska cravings för läkemedlet har avslutats, känslomässigt beroende om det kan vara betydande. De flesta människor gynnas av fortsatt stöd i form av program för narkotikakontroll upphör eller Anonyma Narkomaner som ett sätt att kvarvarande drogfri. En del av orsaken denna drog rankas som en av de högsta missbrukat är eftersom det har en struktur som liknar metadon. Detta gör det oerhört svårt att avsluta beroendet. Men med stöd och entusiasm, kan folk slut Darvocet missbruk och återställas till levande friska och drogfria liv.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.