Vilka är Hälsofördelar Motion?

hälsoeffekterna av motion har studerats och rapporteras gång på gång. Från allmänt bättre kroppsbyggnad att förebygga sjukdomar har motion kränkts som en av de viktigaste aspekterna av hälsosam livsstil. Några av de viktigaste hälsoeffekterna av motion nämns nedan.

Först kommer motion göra dig lycklig. Det stimulerar bokstavligen hjärnan och frigör kemikalier i kroppen som kommer att förbättra ditt humör. Det kan minska risken för depression och förbättra självkänsla, alla som arbetar med att förbättra ditt humör.

För det andra, motion bekämpar sjukdomar och sjukdomar. De som utövar regelbundet är mindre benägna att ingå avtal en förkylning. Dessutom kan högt blodtryck och höga kolesterolvärden måste bekämpas, liksom. Övriga hälsofördelar av träning ta med sin förmåga att förhindra vissa former av cancer, bentäthet sjukdomar och diabetes.

En annan av de positiva hälsoeffekterna av motion är ökad viktminskning. Motion lägger ner kalorier. Det är en proportionell effekt: ju fler kalorier som bränns genom motion, desto mer vikt som kan gå förlorad. Losing vikt ger människor större förtroende och självkänsla, låter sina kläder för att passa bättre och även arbetar för att bekämpa fruktansvärda sjukdomar såsom hjärt-kärlsjukdomar.

Dessutom när det görs på ett rutinmässigt, kan utöva hjärtat och lungorna att arbeta lättare. Syre och näringsämnen förs till kroppens vävnader genom motion. Närmare bestämt, när hjärtat och lungorna får blod och syre flöde som de behöver, de arbetar bättre. Således kan daglig verksamhet göras med lätthet.

Människor sover bättre när övningen är en del av den dagliga rutinen. Faktum är att 30 minuter av träning på eftermiddagen fördjupa och förlänga nattsömn. Vanligtvis kroppstemperaturen dips ett par timmar efter träningen. Även detta kan främja vilsam sömn.

Dessutom kan utöva förhindra uttråkning. Att ha kul är faktiskt en av de många hälsofördelar av träning. Plus, genom att minska tråkigheten kan MOTIONSCYKEL begränsa onödig äta-och därmed förebygga fetma. Dessutom har det konstaterats att de som utövar regelbundet är mer benägna att äta hälsosam mat.

Även om alla vet att det finns många hälsofördelar att utöva, är det viktigt att veta några detaljer. Den kunskap som kan öka chanserna att motion blir en del av den dagliga rutinen. Att göra det är inte bara ett bra sätt att passera tiden, men det kan rädda liv också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.