Vad bör jag veta om sockerintag?

genomsnittlig person i Amerika äter cirka 152 pounds (68,94 kg) socker varje år. Socker kommer i många former och finns i de flesta livsmedel som finns på hyllorna affär. Människor som tar i för mycket socker på regelbunden basis, tillsammans med en stillasittande livsstil, riskerar att utveckla flera olika sjukdomar. Dessa sjukdomar innefattar, men begränsas inte alltför, diabetes, cancer, hjärt-kärlsjukdom och förtida åldrande. Det finns flera saker du kan göra för att sänka ditt sockerintag och leva ett längre och friskare liv.

När du handlar bör du kontrollera ingrediens etiketter på förpackningarna. Livsmedel som visas friska fortfarande ofta innehåller socker i olika former. Många livsmedel har till och med mer än en form av socker. För att minska sockerintag, leta efter majssirap, laktos, maltos, dextros, glukos och sackaros. Om någon av dessa visas högst upp i ingredienslistan, maten är sannolikt mycket hög i socker. Många av dessa raffinerat socker har också korrelerad med cancer i labbet råttor, även om den ännu inte har visat sig orsaka det.

Om du måste dricka läsk eller juice, överväga att byta till foder eller sockerfri sort. Det är bäst att inte dricka dessa drycker alls, men många människor är fast i smaken. En burk läsk innehåller cirka 39 gram socker. Detta mycket socker på en gång orsakar en snabb ökning och minskning av blodsocker, vilket leder till känslor av hunger och sug efter mer socker. Kapning detta ur din kost kommer att kraftigt minska ditt sockerintag.

För dem som älskar att mumsa på kakor eller godis, överväga att äta sockerfri sort för att minska ditt sockerintag. De flesta sockerfria kakor och godis görs med maltodextrin och sukralos. Dessa snacks tillfredsställa din söta tand utan allt socker. De måste ätas med måtta, men eftersom de har en laxerande effekt i stora mängder.

hoppar över måltider gör att människor löper risk att utveckla sjukdomar såsom hypoglykemi och diabetes. När blodsockret sjunker för lågt, längtar kroppen socker. Detta får dig att gå från den ena ytterligheten till den andra, leder till hög sockerkonsumtion. Du kan sänka ditt sockerintag genom att äta små måltider under dagen.

Att minska sockerintag är svårt för människor med ett beroende av det. Medan vissa människor kan sakta avvänja "sig från socker, andra slutar äta helt och hållet. Dieter som South Beach är bra för dem som måste helt enkelt undvika det. Denna diet bryter din beroende av raffinerat socker och hjälper övergång din kropp att åtrå naturliga livsmedel. Men du väljer att minska ditt sockerintag kommer din hälsa stor nytta av det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.