Vad är symtom på en bihåleinfektion?

Ett antal symtom har samband med bihåleinflammation, men de kan variera beroende på vilken typ av infektion. Sinus infektioner klassificeras som akut, vilket innebär att de verkade plötsligt, eller kronisk, vilket tyder på ett långsiktigt problem, och de är vidare indelade efter region. I samtliga fall är det en bra idé att söka medicinsk behandling för en sinus infektion, som villkoret kan det bli ganska smärtsamt och potentiellt vara farligt om det är tillåtet att gå för långt. En läkare kan diagnostisera infektionen och ge lämplig medicinering.

Du kan också höra ett bihåleinfektion kallad bihåleinflammation. "En form av bihåleinfektion är SILBEN, som ligger bakom ögonen. Det är också möjligt att få en maxillary infektion som angriper bihålorna bakom kinderna. Frontal bihåleinflammation sker bakom pannan, medan sphenoid bihåleinflammation huvudkontor ligger bakom ögonen och i övre delen av huvudet. Alla dessa tillstånd kan orsakas av ett antal saker, bland annat svamp-eller bakterieinfektion eller en kall som blockerar bihålorna, hindrar dem från att rinna och låta infektion för att ställa in

En av de mest kontrollampa tecken på en sinus-infektion är ett tryck runt huvudet, oftast i det område där infektionen finns. Detta tryck kan kännas ganska intensiv, och det är ofta åtföljs av ömhet och påsar, vilket tyder på att kroppen är irriterad över infektionen. Många människor upplever huvudvärk när de får en sinus infektion, tillsammans med feber och en allmän känsla av att vara nedgånget. Öron värk är inte ovanliga också.

Det är också möjligt att se en tydlig utsläpp av slem, som får vara lätt bort färg på grund av infektionen. Om bihåleinflammation angriper området runt ögonen, kan bihåleinfektion förklara sig med ett rinnande flytning från tårkanalerna. Vissa människor också få hosta och bihåleinfektion i allmänhet leder till trängsel, eftersom bihålorna inte kan dräneras ordentligt.

Beroende på hur långt längs bihåleinfektion är, det finns ett antal behandlingsalternativ. Många läkare börjar med en antiinflammatorisk substans, för att se om den medför att smitta ner, och antibiotika kan användas. Vissa patienter använder nässpray och neti krukor, eller prova ångande huvudet över en skål med varmt vatten och under en handduk för att försöka få sina bihålor att öppna. Människor kan också uppmuntras att komma till sak, särskilt om det är allergier, att förhindra en upprepning av bihåleinfektion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.