Vad är några Hälsofördelar av vitlök?

stort antal studier har utförts för att upptäcka de fantastiska fördelarna med vitlök. Vitlök har visat sig sänka kolesterol och blodförtunnande, vilket hjälper till att förhindra stroke, högt blodtryck och hjärtsjukdomar. Det blockerar tillväxten av cancerceller, varför personer som äter vitlök tenderar att utveckla mindre magsäck och kolon cancer.

Vitlök har visat sig döda olika stammar av bakterier som orsakar öroninflammation. Det bidrar till att stärka immunförsvaret och minska den höga blodsocker. Det har förmågan att lindra symtomen vid astma. En av de värdefulla fördelar av vitlök är att hålla enskilda celler stark och frisk, möjligen försena olika villkor som är förbundna med åldrandet.

Vitlök är bra för hjärtat och blodcirkulationen. Den innehåller svavelföreningar som blodförtunnande. En förening som kallas diallyl disulfide hindrar trombocyter fastnar i varandra och koagulation, därför främja jämnare blodflöde. Högre blodplättar aktivitet leder till stroke, hjärtinfarkt och åderförkalkning.

En av de mer välkända fördelarna med vitlök är dess förmåga att sänka kolesterol och triglycerider. De flesta av vitlök skyddande förmåga sker i levern där kolesterol produceras. Levern är där fettet syntesen äger rum och producerar kolesterol. När färre ämnen tillverkas i levern, färre ämnen hamna i blodet.

Vitlök har visat att stoppa tumörernas tillväxt och bidra till att förebygga cancer. Det hindrar cellförändringar i kroppen som leder till cancer. Vitlök är också känt att döda cancerceller.

Ett viktigt ämne som heter s-allylcysteine finns i vitlök. Denna förening hindrar celler från att omvandlas till cancerceller. Diallyl disulfide stör cancercellen förmåga att dividera och multiplicera, död på cellerna. Diallyl trisulfide, som också finns i vitlök, är mycket kraftfullare än diallyl disulfide i död på cancerceller. Dess MÄKTIGHET har jämförts med utbredda cellgifterna.

Vitlök föreningar förhindra nitriter från att förvandlas till nitrosaminer, skadliga ämnen som utlöser cancerartade förändringar i kroppen. Vitlök har visat att bekämpa den växande svamp som finns i förhållanden som simmare öra. Det har också varit till hjälp i kampen bort bakterier där antibiotika inte längre fungerar.

Vitlök kan ätas rå eller tillagad och används i en form av pulver för att få den helande fördelar den innehåller. Malning, pressning eller krossa vitlök maximerar frisläppandet av de mest hälsosamma fördelarna med vitlök s föreningar. Vid tillagning med vitlök, är det bäst att lätt laga den. Detta kommer att lätta smak och göra det mer tilltalande. Överkokning vitlök förstör alla de föreningar, vilket eliminerar friska fördelar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.