Vad är kriminalvårdsmyndighet sjukvårdslagen?

kriminalvårdsmyndighet sjukvård är medicinska tjänster som erbjuds till personer som fängslats. Vård av människor i fängelser och fängelser kräver en särskild kompetens som, och medicinsk personal som väljer att arbeta inom området för korrigeringar brukar få en unik utbildning som garanterar att de kan tjäna sina patienter på ett effektivt sätt. En anmärkningsvärd leverantör av medicinsk personal till korrigeringar samfundet i USA är kriminalvårdsmyndighet Medical Services (CMS), som tillhandahåller personal i 18 delstater.

De flesta nationer tror att när människor sitter i fängelse, fängelse, har de rätt till grundläggande mänskliga rättigheter, som omfattar tillgång till en näringsrik kost och tillgång till hälso-och sjukvårdstjänster. Kriminalvård vårdpersonal kan utföra rutinmässiga tentor som physicals och tandläkare filmvisningar, förutom att svara på medicinska akutfall, att hjälpa människor hantera kroniska sjukdomar, och mötet med patienter att ta itu med olika medicinska problem. De kan också erbjuda patienten uppsökande verksamhet och utbildning, ge psykiatrisk bedömning och vård, hjälpa personal med fysiska undersökningar vid säkerhetskontroller och intagen intag, och tillhandahålla andra tjänster som behövs av kriminalvård.

Säkerhet är en viktig fråga i anstalter. Medicinsk behandling kan tillhandahållas på en på plats klinik eller sjukhus, beroende på den, vilket minskar säkerhetsrisk genom att säkerställa att vården ges i en kontrollerad miljö eller intagna kan behöva överföras till ett sjukhus för mer omfattande medicinsk vård. Människor som arbetar i kriminalvården vården måste vara bekväm med att arbeta i hög stress miljöer, och de får åtföljas av vakter eller förkläden när de ge behandling för sin egen säkerhet. Medicinsk utrustning måste också övervakas noga så att intagna inte har tillgång till farliga verktyg.

Många fängelser kämpar med hög smittsam sjukdom, som intagna med kroniska sjukdomar som hepatit C in i fängelsesystemet och vidarebefordra sina infektioner till andra. En stor del av kriminalvård medicinska tjänster är förebyggande och utbildning som syftar till att kontrollera stigande smittade, inklusive rutinmässig screening för att fånga infektioner tidigt och behandla patienter med pågående infektioner för att förbättra deras livskvalitet. Eftersom fångarna inte tillåts behålla sina egna leveranser av medicin, kriminalvård medicinska tjänster omfattar även personal som medicin till interner i enlighet med sina recept.

Några av fängelserna kontraktet sina kriminalvård sjukvården som företag som specialiserat sig på dem, medan andra kan anställa egen medicinsk personal. Mindre företag tenderar att förlita sig på kontraktsanställd personal, och i ett mycket litet fängelse eller KVARHÅLLANDE anläggningar, vårdpersonal från det omgivande samhället kan användas i stället för kriminalvård vård specialister.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.