Vad är fysisk rehabilitering Centers?

När människor lider av försvagande skador, sjukdomar eller genetiska tillstånd, är de ofta kallas fysisk rehabiliteringscenter så att de kan återhämta och återhämta sig från sina krämpor. Rehabiliteringscenter kan vara oberoende institutioner som behandlar patienter på ett möte basis eller de kan vara del av ett större sjukhus system där inneliggande patienter går att närvara terapisessioner. Läkare, sjuksköterskor och sjukgymnaster skapa individualiserad behandling planer för patienterna att hjälpa dem att övervinna olika hinder, såsom Återinlärning hur att gå eller tala efter en allvarlig olyckshändelse.

Centers personal vanligen ett antal olika medicinska specialister för att hjälpa i återhämtningsprocessen. Legitimerade läkare, sjuksköterskor, biträden, sjukgymnaster bidrar alla till skapandet av individuella rehabiliteringsprogram. Proffs diskutera patientens sjukdomshistoria, analysera de framsteg han eller hon gör i terapi, och hjälpa honom eller henne uppsatta mål rehabilitering. Många fysiska rehabiliteringscenter personal professionella rådgivare för att övervaka patienternas psykiska hälsa och hjälpa dem att inse att de kan övervinna svåra förhållanden med tillräcklig beslutsamhet.

Fysisk rehabiliteringscentrum tillgodose patienter med alla typer av allvarliga sjukdomar, från förlamning av neurologiska problem som trasiga kroppsdelar. Patienter få sakkunnig undervisning, omsorg och uppmuntran under hela rehabiliteringsprocessen. Vissa individer kräver intensiv terapi för att lära om grundläggande uppgifter, såsom att tala, äta och gå. Sjukgymnasterna hjälpa människor att bygga styrka genom beprövade träningsmetoder, såsom tyngdlyftning, pool terapi och specialiserade utöva rutiner. I ett fall där sjukgymnastik inte kan leda till fullständig återhämtning, är terapeutens främsta mål att lära en person hur man lever och arbetar med högsta möjliga grad av självständighet.

Några fysiska rehabiliteringscenter hjälpa personer med mindre allvarliga medicinska problem, såsom artrit eller en bruten lem. Sådana centra anställa oftast sjukgymnaster för behandling av polikliniska patienter efter överenskommelse. Terapeuter kan skapa motion eller vikt-utbildning regimer att hjälpa kunder att stärka skadade ben och muskler. Kunderna brukar närvara vid återkommande rehabilitering sessioner tills de har tillräckligt med styrka för att hantera resten av indrivningen på egen hand.

På många fysiska rehabiliteringscentrum, patienter har tillgång till yrkesmässig och boende med stöd resurser. Privatpersoner får hjälp med att hitta nya jobb eller återvänder till de gamla. Administratörer på fysisk rehabiliteringscenter kommunicerar ofta med arbetsgivare för att införa särskilda bestämmelser för arbetstagare med funktionshinder. Centers hjälper också patienterna att hitta vårdgivare och ordna installation av vissa hem boende, såsom rullstolsramper. Majoriteten av personer som får fysisk rehabilitering terapi fortsätta att leva fullt ut, oberoende och roligt liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.